Aanbestedingskalender

Home
Aanbestedingskalender

In het kader van het 100-jarig jubileum biedt NLingenieurs haar leden een collectief ledenvoordeel aan in samenwerking met Aanbestedingskalender.nl (ABK). Het helpt ingenieursbureaus middels toegang tot deze aanbestedingensite meer aanbestedingen te vinden zodat zij zich beter kunnen richten op het winnen van opdrachten en het verhogen van de omzet.

Eind 2016 toonde de enquête onder leden aan dat beter inzicht in aanbestedingen de belangrijkste behoefte onder leden van NLingenieurs is. Met deze voordelige regeling die in ieder geval loopt tot eind 2017, wordt hier opvolging aan gegeven. Aanbestedingskalender.nl is de grootste aanbestedingensite van Nederland en levert alle relevante opdrachten direct in de mailbox van de ontvanger.

NLingenieurs heeft een speciaal aanbod voor leden:

  • Leden ontvangen een ABK Premium licentie met een jaarlijkse korting van 15% op het reguliere tarief van € 1.750 voor de Premium licentie.
  • Dit is een jaarlijkse besparing van € 262,50 waarbij drie gebruikers aankondigingen ontvangen uit Nederland. Daarnaast krijgt u de garantie dat u geen aankondiging mist.
  • Wij kunnen u tevens een korting van 10% geven op diverse workshops die Aanbestedingskalender.nl mogelijk maakt zoals ‘Succesvol aanbesteden’, ‘Tenderteksten schrijven’ en ‘Meervoudig onderhands aanbesteden’.

Dit aanbod is geldig tot 31 december 2017 en geldt voor zowel nieuwe als bestaande licentiehouders of nieuwe aanmeldingen van cursussen en trainingen. De korting wordt niet met terugwerkende kracht verleend.

U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Gert Fiat,  Product Manager Aanbestedingskalender.nl, 085 – 760 57 57 of info@aanbestedingskalender.nl.

Kijk voor informatie op www.aanbestedingskalender.nl

Copyright 2016 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia