Bouwen aan de kwaliteit van het leven met Jonge Geesten

Home
Algemeen
Bouwen aan de kwaliteit van het leven met Jonge Geesten

Bouwen aan de kwaliteit van het leven met Jonge Geesten

‘Bouwen aan de kwaliteit van leven’ is de titel van de Bouwagenda. Bernard Wientjes overhandigde deze 28 maart als voorzitter van de Taskforce Bouwagenda aan (demissionaire) ministers Kamp en Plasterk. De Jonge Geesten waren hierbij uitgenodigd vanuit onder andere hun initiatief ‘In dialoog met…’

De afgelopen weken zijn young professionals en studenten de dialoog aangegaan met iconen binnen de bouwsector, waaronder Bernard Wientjes, Maxime Verhagen, Annemieke Nijhof en Rob van Wingerden. In deze dialogen stond de volgende vraag centraal: Hoe kunnen we de onderscheidende kwaliteiten van de verschillende generaties combineren om te innoveren, onze maatschappij te inspireren en in verbinding te blijven met elkaar?

Mede door de mooie gesprekken, waardevolle inzichten en innovatieve ideeën die tijdens deze dialogen tot stand kwamen zijn Jonge Geesten door Bernard Wientjes uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de visie van de Bouwagenda. Een mooie kans, die ze als vertegenwoordiging van de jonge generatie, met beiden handen hebben aangepakt. Wat hen betreft is het dan ook de eerste stap in een waardevolle samenwerking met De Bouwagenda. Want ook bij de plannen en activiteiten die ten grondslag liggen aan dit rapport is de nieuwe generatie graag betrokken.

Wil je meer weten over de dialoogsessies of de betrokkenheid van Jonge Geesten bij De Bouwagenda? Of ook eens een jonge en frisse kijk krijgen op strategische vraagstukken? Kijk dan op de website jongegeesten.nl of neem contact met ze op per mail of Twitter.

Agenda

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia