“Zo gaat het hier nu eenmaal niet meer” – Captain Co-Creation helpt/vertelt 16 feb hoe wel!

Home
Algemeen
“Zo gaat het hier nu eenmaal niet meer” – Captain Co-Creation helpt/vertelt 16 feb hoe wel!

“Zo gaat het hier nu eenmaal niet meer” – Captain Co-Creation helpt/vertelt 16 feb hoe wel!

 “Zo gaat het hier nu eenmaal.”

Een veelgehoorde uitspraak die ook jou irriteert?

Heb jij je dan al wel aangemeld voor het CCC Event op 16 februari?! Captain Co-Creation hoopt je 16 februari te ontmoeten, want we gaan een actieve dag tegemoet. We zullen deze dag veel inspiratie en kennis opdoen over de Marktvisie in de praktijk, samenwerken, onszelf en het doorbreken van de status quo. Het is de perfecte gelegenheid om (con)collega’s op informele manier beter te leren kennen en partners in crime te worden om onze sector een fijne werkomgeving te houden (of maken!)

Ochtend: Work like a Captain!
Om hier iets aan te veranderen moet je niet denken in risico’s, maar ook niet in mogelijkheden. Hoe dan wel?! Daar kom je achter onder begeleiding van Peter Clausman, oprichter van the School of Mavericks. Eén groot obstakel zorgt er namelijk voor dat je niet doorhebt dat je vastzit.

Leer welke invloed je als Young Professional hebt en hoe je het verschil maakt met een disruptive mindset!

Middag: Play like a Pirate!
Eindelijk mogen spelen op het werk!? Na een ontspannen lunch zullen we een serious business game spelen: jouw kans om te bewijzen dat jij inderdaad de beste stad kan bouwen!

Prof. Bedrijfsantropologie aan de VU en tevens raffa-raffa koning Alfons van Marrewijk zal ons begeleiden bij deze bouwopgave. In spelomgeving zal je ervaren hoe je echt omgaat met dilemma’s op het gebied van samenwerking, vertrouwen en innovatie – om met de reflectie van Alfons deze lessen door te kunnen trekken naar de echte wereld.

De dag wordt afgesloten met een borrel, misschien wel de meest klassieke methode om samenwerking te bevorderen.

Tot dan! Ahmed, Jurgen, Martijn en Nicole

 

Wij willen niet wachten tot de heersende generatie voor ons beslist en doet.

We hebben het over onze eigen toekomst, daarvoor staan wij nu aan het roer!

 Meld je nu aan & Kom aan boord!

16 feb 2018 | 08:30 – 18:00 | Metaal Kathedraal Utrecht | Let op: max 200 pers. VOL=VOL
 Het Captain Co-Creation Event van 2018 zal worden georganiseerd door: Jurgen Klein (Rijkswaterstaat), Nicole van Stigt (Tauw), Martijn Schlepers (BAM) en Ahmed Assad (BAM) Kijk voor meer informatie op http://www.captaincocreation.nu of volg ons op LinkedIn | Twitter | Facebook | YouTube | Instagram
Captain Co-Creation is hét netwerkcollectief voor Young Professionals uit de bouw- & infrasector, die samen in co-creatie vorm en inhoud geven aan een toekomst robuuste sector! Captain Co-Creation 2015-2018
Agenda

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia