Jubileum 100 jaar NLingenieurs

Home
Jubileum 100 jaar NLingenieurs

jubileum2017 wordt een een zeer bijzonder jaar voor NLingenieurs; het is dan 100 jaar geleden dat voorloper ONRI werd opgericht (Zie hier de Akte van oprichting). NLingenieurs wil dit feestelijke jaar samen met alle leden vieren door middel van 8 evenementen door het hele land, een app, een boek en mooie verhalen. We willen met de branche en stakeholders vieren wat kwalitatief hoogwaardige bureaus al 100 samen bijdragen aan maatschappelijke oplossingen. Wat we de komende 100 jaar uiteraard zullen blijven doen!

 

Evenemementenladder 100-jarig bestaan NLingenieurs Jubileum Evenementenladder

 

Dag van de Bouw: laat die bijzondere projecten zien!

Op zaterdag 20 mei vindt de twaalfde Dag van de Bouw plaats. Dit is een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie en VNconstructeurs, waarbij bouwprojecten opengesteld worden voor het grote publiek en er iemand aanwezig is om over het project te vertellen. Ook leden van NLingenieurs kunnen tijdens deze dag hun bijzondere projecten zien.
Lees meer op: www.nlingenieurs.nl/dag-bouw-meld-project-aan

 

App NLingenieurs

NLingenieurs gaat in het kader van het 100-jarig jubileum een app ontwikkelen in samenwerking met studenten van het Mediacollege Amsterdam. In deze app willen we in eerste instantie de icoonprojecten van onze leden presenteren, met het doel het werk van ingenieurs aan een breed publiek te tonen en onze bekendheid als branchevereniging te vergroten. Hiervoor hebben we input nodig van onze leden! Belangrijk is om het vernuft te laten zien van het project. Lever je icoonproject(en) vóór 1 maart a.s. aan (alleen) via het aanmeldformulier informatiesheet app input
Lees meer op: www.nlingenieurs.nl/input-app-nlingenieurs/

 
Het congres wordt uitgesteld naar het najaar:
www.nlingenieurs.nl/congres-nlingenieurs-vitale-stad-uitgesteld

Congres NLingenieurs Duurzame Stedelijke Samenleving “De vitale stad”, i.s.m. Gemeente Rotterdam

NLingenieurs uitnodiging congres 21 maart 2017Tijdens dit congres wordt er met topingenieurs en experts uit de ingenieursbranche en een zo breed mogelijk publiek uit het gehele spectrum van de stedelijke omgeving gediscussieerd over de transformatie en de mogelijkheden van de stad of stedelijke omgeving.

Met lezingen van Hans Leeflang, Gijs van den Boomen, Arie Voorburg, Enrico  Moens, Piet Dircke en bovendien de winnaar van de JongNLingenieurs Doe&Durf competitie.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst/opening jubileumjaar

Op dinsdag 179 januari 2017 openen we gezamenlijk het jubileumjaar. De jaarplannen voor 2017 worden gepresenteerd, waarna dr. ir. Karel Mulder de spits zal afbijten met een lezing die geheel in het kader zal zijn van het drieluik vroeger – nu – toekomst dat als een rode draad door ons jubileumjaar zal lopen, waarbij we steeds meer naar de toekomst zullen kijken. Wij nodigen u allen van harte uit voor deze nieuwjaarsbijeenkomst!

 

pay-off_a

 

Het jubileumjaar van NLingenieurs wordt gesponsord door:

Copyright 2016 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia