Jubileum

Home
Jubileum

 

jubileum2017 was een een zeer bijzonder jaar voor NLingenieurs; het was dan 100 jaar geleden dat voorloper ONRI werd opgericht (Zie hier de Akte van oprichting). NLingenieurs heeft dit feestelijke jaar samen met alle leden gevierd door middel van 10 evenementen door het hele land, een app en vooral veel mooie verhalen. We hebben met de branche en stakeholders gevierd wat kwalitatief hoogwaardige bureaus al 100 jaar samen bijdragen aan maatschappelijke oplossingen. Wat we de komende 100 jaar uiteraard zullen blijven doen!

Bekijk hier de foto’s van ons jubileumfeest van 3 november jl. in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Bekijk hier de foto’s van het congres ‘De Ingenieuze Stad’ van 26 oktober jl. in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Jubileumfeest voor alle leden

We hebben ons jubileumjaar afgesloten met een groot feest op vrijdagavond 3 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op deze avond hebben we geproost met alle leden op onze mooie branche en op de loyaliteit en betrokkenheid van onze leden bij de vereniging. Het bruisende programma is samen met JongNLingenieurs samengesteld. Het was een gezellig, ongedwongen feest voor alle generaties. Tijdens de avond werd onze jaarlijkse prijs ‘De Vernufteling’ en ons vijfjaarlijkse prijs ‘De Wimpel’ uitgereikt.


App NLingenieurs

NLingenieurs heeft in het kader van het 100-jarig jubileum een app ontwikkeld in samenwerking met studenten van het Mediacollege Amsterdam. In deze app hebben we in eerste instantie de icoonprojecten van onze leden gepresenteerd, met het doel het werk van ingenieurs aan een breed publiek te tonen en onze bekendheid als branchevereniging te vergroten. Hiervoor hebben we input nodig van onze leden! Belangrijk is om het vernuft te laten zien van het project. Lever icoonproject(en) aan (alleen) via het formulier: Format app
Bekijk hier de app: https://app.nlingenieurs.nl.


Nieuwjaarsbijeenkomst/opening jubileumjaar

Op dinsdag 179 januari 2017 hebben we gezamenlijk het jubileumjaar geopend. De jaarplannen voor 2017 zijn gepresenteerd, waarna dr. ir. Karel Mulder de spits heeft afgebeten met een lezing die geheel in het kader stond van het drieluik vroeger – nu – toekomst dat als een rode draad door ons jubileumjaar heeft gelopen.

 

pay-off_a

 

Het jubileumjaar van NLingenieurs werd gesponsord door:

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia