Medewerkers

Home
Medewerkers

Bij NLingenieurs zijn zeven personen werkzaam.
Twee deeltijd beleidsmedewerkers zijn door lidbureaus voorgedragen om de staf van NLingenieurs te ondersteunen.

Hieronder kun je zien wie dat zijn en waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Wil je direct contact met iemand opnemen, gebruik dan de persoonlijke contactgegevens.

Jacolien Eijer – de Jong Directeur

Jacolien is sinds augustus 2015 directeur van NLingenieurs. Zij heeft na haar studie Milieuhygiëne aan de Wageningen UR gewerkt bij twee NLingenieurs-leden. Na 10 jaar heeft Jacolien de overstap gemaakt naar de overheid. Eerst had ze de dagelijkse leiding over IDsW (thans Informatiehuis Water). Daarna was ze bij Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het Kennismanagementprogramma. Al in het begin van haar carrière heeft ze haar hart verloren aan de ingenieursbranche.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Arnoud Willemsen Senior adviseur public affairs en beleidsmedewerker

Arnoud werkt sinds december 2017 voor NLingenieurs en behartigt de belangen van de leden op allerhande onderwerpen bij overheid, politiek en marktpartijen. Hij is vraagbaak voor de leden en betrokken bij de inhoudelijke en strategische beleidsvragen voor de branche. Arnoud was hiervoor beleidsmedewerker bij ministeries en voor een politieke partij in de Tweede Kamer en sr. adviseur public affairs in het bedrijfsleven.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Marloes Overbeek Secretaresse directie & beleid

Marloes is sinds juni 2015 werkzaam bij NLingenieurs en ondersteunt directie en beleidsmedewerkers.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Claudia Meijers Senior communicatieadviseur

Claudia Meijers is in september 2017 gestart als senior communicatieadviseur bij NLingenieurs. Afgelopen jaren is Claudia als marketingcommunicatieadviseur werkzaam bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlenging geweest. Contentmanagement loopt als een rode draad door haar loopbaan. Daarnaast heeft zij afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in herpositioneringstrajecten, verandertrajecten en in het opstellen, invoeren en evalueren van branding- en marketingcommunicatieplannen. Onlosmakelijk, wat haar betreft, aan deze activiteiten verbonden, is een goede interne communicatiestrategie. Bij NLingenieurs werkt Claudia 24 uur per week. Kernwoorden: energiek, creatief, relativerend, vernieuwend en gestructureerd.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Stacey Prinsen Communicatieadviseur

Stacey Prinsen is sinds oktober 2017 werkzaam als communicatieadviseur bij NLingenieurs.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Aitor Jense Beleidsmedewerker Industrie & Energie en Bouw

Aitor Jense is sinds juni 2017 beleidsmedewerker bij NLingenieurs bij de commissies Bouw en Industrie & Energie. Naast zijn rol bij NLingenieurs is Aitor werkzaam bij Movares als business coördinator.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Néné Barry Beleidsmedewerker Water en Internationaal

Néné heeft een algemeen-technische opleiding (Construction Management and Engineering – project- en procesmanagement binnen de gebouwde omgeving) en ontwikkelt zich binnen W+B als een brede ingenieur / projectmanager. Met haar inzet in waterprojecten (drinkwater, afvalwater, havensontwikkeling, ‘resilient cities’, landaanwinning en kustbescherming) en haar betrokkenheid bij internationale projecten – in de afgelopen anderhalf jaar is ze gereisd naar Bangladesh, Congo, Burundi, Zambia, Mali en Ivoorkust- kan Néné haar rol als beleidsmedewerker Water en Internationaal prima verbinden met haar reguliere werkzaamheden bij W+B.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Copyright 2016 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia