Medewerkers

Home
Medewerkers

Bij NLingenieurs zijn negen personen werkzaam.
Drie deeltijd beleidsmedewerkers zijn door lidbureaus voorgedragen om de staf van NLingenieurs te ondersteunen.

Hieronder kunt u zien wie dat zijn en waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Wilt u direct contact met iemand opnemen, gebruik dan de persoonlijke contactgegevens.

Jacolien Eijer – de Jong directeur

Jacolien is sinds augustus 2015 directeur van NLingenieurs. Zij heeft na haar studie Milieuhygiëne aan de Wageningen UR gewerkt bij twee NLingenieurs-leden. Na 10 jaar heeft Jacolien de overstap gemaakt naar de overheid. Eerst had ze de dagelijkse leiding over IDsW (thans Informatiehuis Water). Daarna was ze bij Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het Kennismanagementprogramma. Al in het begin van haar carrière heeft ze haar hart verloren aan de ingenieursbranche.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Vacature beleidsmedewerker economische- en juridische zaken

De beleidsmedewerker economische- en juridische zaken is commissiebegeleider van de commissie Economische & Juridische Zaken, en de commissie Verenigingszaken. Tevens is hij of zij verantwoordelijk voor de klachtenbehandeling, het MVO en diverse juridische onderwerpen, zoals contracten, algemene voorwaarden, aanbesteden en mededinging.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Maddy Bergsma beleidsmedewerker communicatie & marketing 

Vanaf september 2016 verzorgt Maddy de communicatie en marketing bij NLingenieurs. Maddy heeft haar werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers en zij zet haar kennis in om de positie van de branche in de markt verder te versterken en om binnen de branche bij te dragen aan optimale informatie-uitwisseling.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Henny Tom hoofd secretariaat

Henny is sinds 2000 werkzaam bij NLingenieurs. Zij is hoofd secretariaat sinds 2010. Henny is verantwoordelijk voor het bijhouden van het ledenbestand, de inkoop- en verkoop, facilitaire zaken, en de financiële administratie.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Marloes Overbeek secretaresse directie & beleid

Marloes is sinds juni 2015 werkzaam bij NLingenieurs en ondersteunt directie en beleidsmedewerkers.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

 

Tom Schoo beleidsmedewerker Industrie & Energie en Bouw

Tom Schoo is sinds september 2016 beleidsmedewerker bij NLingenieurs bij de commissies Bouw en Industrie & Energie. Hij is gewend om de spin in het web te zijn binnen projecten met een uitgebreid stakeholderveld en heeft ervaring aan zowel aannemers- als opdrachtgeverszijde. Naast zijn rol bij NLingenieurs is Tom werkzaam bij Movares als adviseur risicomanagement.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Niels Heeres beleidsmedewerker Infrastructuur en Ruimte & Milieu

Niels is vanaf maart 2017 werkzaam bij NLingenieurs als beleidsmedewerker van de commissies Infrastructuur en Ruimte & Milieu. Die commissies passen uitstekend bij zijn werkzaamheden voor Sweco als adviseur mobiliteit en planvorming. Hij combineert daarbij de rol van inhoudelijk adviseur met het coördineren en organiseren van projecten. Naast zijn werk bij Sweco heeft Niels in 2017 zijn promotieonderzoek over de toepassing van een gebiedsgerichte benadering bij de planning van snelwegen afgerond.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972  

Néné Barry beleidsmedewerker Water en Internationaal

Néné heeft een algemeen-technische opleiding (Construction Management and Engineering – project- en procesmanagement binnen de gebouwde omgeving) en ontwikkelt zich binnen W+B als een brede ingenieur / projectmanager. Met haar inzet in waterprojecten (drinkwater, afvalwater, havensontwikkeling, ‘resilient cities’, landaanwinning en kustbescherming) en haar betrokkenheid bij internationale projecten – in de afgelopen anderhalf jaar is ze gereisd naar Bangladesh, Congo, Burundi, Zambia, Mali en Ivoorkust- kan Néné haar rol als beleidsmedewerker Water en Internationaal prima verbinden met haar reguliere werkzaamheden bij W+B.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Mark Streuer beleidsmedewerker Ledenservices

Mark heeft ruime ervaring opgedaan bij brancheverenigingen. Hij wil onderzoeken waar behoefte aan is en zal na onderzoek een pakket aan ledenservices opzetten. Hij heeft veel ervaring met advisering van verenigingen zoals NLingenieurs op het gebied van verenigingsvraagstukken en werkt ook ad interim voor o.a. MKB Nederland, INretail, Tuinbranche Nederland, Brancheorganisatie Kinderopvang, Ministerie van Economische Zaken, KNS, Bouwend Nederland, NBOV, Audicienregister, NBBU en Familiebedrijven Nederland (FBNed). Mark is tot eind 2016 bij NLingenieurs.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Copyright 2016 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia