Medewerkers

Home
Medewerkers

Bij NLingenieurs zijn negen personen werkzaam.
Drie deeltijd beleidsmedewerkers zijn door lidbureaus voorgedragen om de staf van NLingenieurs te ondersteunen.

Hieronder kunt u zien wie dat zijn en waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Wilt u direct contact met iemand opnemen, gebruik dan de persoonlijke contactgegevens.

Jacolien Eijer – de Jong Directeur

Jacolien is sinds augustus 2015 directeur van NLingenieurs. Zij heeft na haar studie Milieuhygiëne aan de Wageningen UR gewerkt bij twee NLingenieurs-leden. Na 10 jaar heeft Jacolien de overstap gemaakt naar de overheid. Eerst had ze de dagelijkse leiding over IDsW (thans Informatiehuis Water). Daarna was ze bij Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het Kennismanagementprogramma. Al in het begin van haar carrière heeft ze haar hart verloren aan de ingenieursbranche.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972   

Vacature Beleidsmedewerker economische- en juridische zaken

De beleidsmedewerker economische- en juridische zaken is commissiebegeleider van de commissie Economische & Juridische Zaken, en de commissie Verenigingszaken. Tevens is hij of zij verantwoordelijk voor de klachtenbehandeling, het MVO en diverse juridische onderwerpen, zoals contracten, algemene voorwaarden, aanbesteden en mededinging.

Tot de nieuwe beleidsmedewerker in dienst komt, nemen Joris Boschloo en Janko de Schipper deze taken tijdelijk op zich:

Janko de Schipper beleidsmedewerker economische- en juridische zaken
Janko is bedrijfsjurist bij Antea Group en is ad interim juridisch beleidsmedewerker bij NLingenieurs. De juridisch beleidsmedewerker is commissiebegeleider van de commissie Economische & Juridische Zaken, en de commissie Verenigingszaken. Tevens verantwoordelijk voor de klachtenbehandeling, het MVO en diverse juridische onderwerpen, zoals contracten, algemene voorwaarden, aanbesteden en mededinging.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Joris Boschloo coördinator campagne Raamcontracten
Joris Boschloo is sinds medio april 2017 coördinator campagne raamcontracten bij NLingenieurs. In deze rol probeert hij met alle partijen, zowel de overheid als advies- & ingenieursbureaus, de dialoog aan te gaan om te zoeken naar een gezamenlijke oplossing voor betere (aanbestedingsprocedures van) raamcontracten. Naast zijn rol bij NLingenieurs is Joris werkzaam bij Tauw als contractmanager.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Marloes Overbeek Secretaresse directie & beleid

Marloes is sinds juni 2015 werkzaam bij NLingenieurs en ondersteunt directie en beleidsmedewerkers.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Claudia Meijers Senior communicatieadviseur

Claudia Meijers is in september 2017 gestart als senior communicatieadviseur bij NLingenieurs. Afgelopen jaren is Claudia als marketingcommunicatieadviseur werkzaam bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlenging geweest. Contentmanagement loopt als een rode draad door haar loopbaan. Daarnaast heeft zij afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in herpositioneringstrajecten, verandertrajecten en in het opstellen, invoeren en evalueren van branding- en marketingcommunicatieplannen. Onlosmakelijk, wat haar betreft, aan deze activiteiten verbonden, is een goede interne communicatiestrategie. Bij NLingenieurs werkt Claudia 24 uur per week. Kernwoorden: energiek, creatief, relativerend, vernieuwend en gestructureerd.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Stacey Prinsen Communicatieadviseur

Stacey Prinsen is sinds oktober 2017 werkzaam als communicatieadviseur bij NLingenieurs.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

 

Aitor Jense Beleidsmedewerker Industrie & Energie en Bouw

Aitor Jense is sinds juni 2017 beleidsmedewerker bij NLingenieurs bij de commissies Bouw en Industrie & Energie. Naast zijn rol bij NLingenieurs is Aitor werkzaam bij Movares als business coördinator.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Niels Heeres Beleidsmedewerker Infrastructuur en Ruimte & Milieu

Niels is vanaf maart 2017 werkzaam bij NLingenieurs als beleidsmedewerker van de commissies Infrastructuur en Ruimte & Milieu. Die commissies passen uitstekend bij zijn werkzaamheden voor Sweco als adviseur mobiliteit en planvorming. Hij combineert daarbij de rol van inhoudelijk adviseur met het coördineren en organiseren van projecten. Naast zijn werk bij Sweco heeft Niels in 2017 zijn promotieonderzoek over de toepassing van een gebiedsgerichte benadering bij de planning van snelwegen afgerond.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972  

Néné Barry Beleidsmedewerker Water en Internationaal

Néné heeft een algemeen-technische opleiding (Construction Management and Engineering – project- en procesmanagement binnen de gebouwde omgeving) en ontwikkelt zich binnen W+B als een brede ingenieur / projectmanager. Met haar inzet in waterprojecten (drinkwater, afvalwater, havensontwikkeling, ‘resilient cities’, landaanwinning en kustbescherming) en haar betrokkenheid bij internationale projecten – in de afgelopen anderhalf jaar is ze gereisd naar Bangladesh, Congo, Burundi, Zambia, Mali en Ivoorkust- kan Néné haar rol als beleidsmedewerker Water en Internationaal prima verbinden met haar reguliere werkzaamheden bij W+B.

Icoon-PSB-POST-e1363881394972 

Copyright 2016 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia