Doe mee aan onderzoek Big Data in Nederlandse organisaties door Tilburg University

Home
Algemeen
Doe mee aan onderzoek Big Data in Nederlandse organisaties door Tilburg University

Doe mee aan onderzoek Big Data in Nederlandse organisaties door Tilburg University

Tilburg University is onlangs gestart met een grootschalig onderzoek naar het gebruik van Big Data toepassingen in Nederlandse organisaties. Het doel is om een representatief beeld te schetsen van de stand van zaken van dit soort toepassingen in organisaties. Met Big Data toepassingen wordt bedoeld: digitale voorzieningen (hard- en software, informatiesystemen, gebruiksapplicaties) om grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen te combineren en te analyseren ten behoeve van organisatiedoelen.

Om een beeld te krijgen van de toepassingen van Big Data applicaties, de motieven ervoor en eventuele hindernissen hierbij hebben zij een vragenlijst ontwikkeld. Deze vragenlijst kan worden ingevuld door te klikken op de volgende link: ‘vragenlijst Big Data in Organizations’. Een uitgebreidere uitleg van het onderzoek lees je in de introductie van de vragenlijst.

Om een representatief beeld te krijgen van de ontwikkelingen rond Big Data in Nederlandse organisaties is het van het grootste belang dat uit elke sector van de Nederlandse economie, en dus ook de ingenieursbranche, organisaties als respondent de vragenlijst invullen.

Deelname aan het onderzoek is anoniem. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Elke respondent bieden zij ook de optie om een samenvatting van de resultaten te ontvangen, zodat men de eigen positie op het gebied van Big Data kan inzien.

Voor nadere toelichting over het onderzoek kun je reageren op het e-mailadres bigdatainorg@tilburguniversity.edu.

Agenda

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia