Opstartsessie Community Klimaatadaptatie – 12 april 2018

Home
Algemeen
Opstartsessie Community Klimaatadaptatie - 12 april 2018

Opstartsessie Community Klimaatadaptatie – 12 april 2018

De plannen zijn gemaakt en nu gaan we aan de slag!

Twee van de vier communities worden op dit moment gevormd. Er lopen sollicitaties voor boegbeelden en programmamanagers voor de communities Klimaatadaptatie en Energietransitie.

Eind van deze maand worden de boegbeelden en de programmamanager voor de community Klimaatadaptatie bekend gemaakt. En op 12 april a.s. gaan we samen met deze boegbeelden en programmamanager onder begeleiding van een facilitator de community opstarten!

Datum
Donderdag 12 april 2018

Tijd
09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur) – 12.30 uur aan de slag in groepen onder begeleiding van een facilitator
12.30uur – 13.30 uur afsluitende lunch

Locatie
thecolourkitchen, Prinses Christinalaan 1 te Utrecht

Wij doen hierbij een oproep aan alle leden die een bijdrage willen leveren binnen de community Klimaatadaptatie. Het je ideeën hoe de ingenieursbranche een belangrijke rol kan spelen bij de klimaatadaptatie en zie je nu belemmeringen waardoor ingenieursbureaus nog niet in positie zijn, meld je dan aan voor de opstartsessie en denk mee over mogelijkheden om samen die positie te krijgen!

Er wordt een korte introductie gegeven over het werken in een community, uitleg over de rol van NLingenieurs, de rol van de community, en de rol die je individueel kan spelen om de branche goed in positie te brengen. In het tweede gedeelte gaan we aan de slag met concrete plannen voor 2018 en verder. Zo zetten we het programma in de steigers en kunnen we aan de slag in deze nieuwe setting.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 23 maart a.s. via deze link.

Agenda

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia