Lid worden

Home
Over NLingenieurs
Lid worden

Lidmaatschap

Krachtige belangenbehartiging, ontwikkeling en profilering van de branche en professionele ondersteuning: dat is waar leden op kunnen rekenen.

U bent een advies- en ingenieursbureau maar nog geen lid? Dan is het mogelijk om u aan te sluiten bij uw eigen brancheorganisatie. Uiteraard zijn er rechten en plichten aan verbonden. Zo moet u onafhankelijk zijn, bepaalde certificaten hebben en een zekere continuĆÆteit kunnen aantonen van uw organisatie. Een tussenvorm, aspirant lid, is ook mogelijk. De contributie is afhankelijk van het aantal medewerkers en omzet.

U krijgt veel terug: belangenbehartiging, lobby, voor u relevante technische, commerciƫle en innovatieve informatie, toegang tot congressen en evenementen en een netwerk van o.a. collegabureaus, beleidsmakers en kennisinstellingen. Daarbij mag u het NLingenieurs-label op uw communicatie-uitingen gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

NLingenieurs staat voor een persoonlijke benadering. Vandaar dat wij u graag mondeling ook het een en ander willen toelichten. Vult u daarom onderstaand formulier in en wij nemen contact u op.

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia