Werkgeversdesk

Home
Werkgeversdesk

Voor al uw vragen over u en uw medewerkers

NLingenieurs heeft samen met partner AWVN, Algemene Werkgeversvereniging Nederland, een Werkgeversdesk geopend om onze leden te adviseren over arbeidsjuridische zaken zoals belonen, functioneren en beoordelen, arbeidsongeschiktheid, (overtreding van een) concurrentiebeding, de ondernemingsraad, zzp-schap, reorganiseren en ontslag, veranderende wet- en regelgeving, de verantwoordelijkheden van werkgever en werknemers, of beleidsmatige thema’s zoals talentmanagement of duurzame inzetbaarheid van uw mensen.

Onderdeel van uw lidmaatschap

Deze Werkgeversdesk maakt standaard onderdeel uit van uw lidmaatschap. Omdat soms advies van een deskundige zeer welkom of zelfs noodzakelijk is. Nadat u uw vraag telefonisch of via de email aan de helpdesk hebt gesteld, wordt deze doorgeleid naar de juiste expert, bijvoorbeeld een advocaat of arbeidsrechtjurist, een HR-adviseur, fiscalist of pensioendeskundige. Deze expert neemt telefonisch contact met u op om uw vraag te beantwoorden. Alleen wanneer de behandeling van uw vraag meer dan een half uur tijd in beslag neemt, zijn hieraan kosten voor u verbonden. Uiteraard bespreekt de desbetreffende expert dat vooraf met u.

Contact

Leden kunnen de helpdesk dagelijks bellen of mailen met hun vragen van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 070 850 8707, of per email: nlingenieurs@awvn.nl. Kijk voor informatie op AWVN.nl.

Over AWVN

NLingenieurs kan deze service aanbieden vanwege de relatie als branche met AWVN. AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland en werkt nauw samen met VNO-NCW en MKB Nederland. Deze samenwerking zorgt ervoor dat adviseurs van AWVN altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op sociaal terrein en ook kunnen beïnvloeden op basis van signalen uit de praktijk van het werkgeven. Bij AWVN zijn ongeveer 120 experts werkzaam vanuit de volgende hoofddisciplines: arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, pensioen, advocatenpraktijk, belonen/benchmark, arbeidstijdmanagement, internationale arbeidsmobiliteit en fiscale zaken, job-evaluation en duurzame inzetbaarheid. AWVN is gevestigd in Den Haag maar is landelijk actief in alle sectoren van de economie en bij ondernemingen van het MKB tot en met de multinationale concerns. Bij AWVN zijn 140 branches en 700 ondernemingen aangesloten.

Copyright 2018 NLingenieurs - Realisatie website: Internetbureau Sowmedia