Interessant voor onze leden... Brexit stakeholderinformatiebijeenkomst

Interessant voor onze leden... Brexit stakeholderinformatiebijeenkomst

Datum: 13 maart 2019 tot 13 maart 2019 Tijd: 13:00 tot 16:00

 

Het Verenigd Koninkrijk is van plan de Europese Unie per 29 maart te verlaten. Het is nog niet duidelijk hoe Brexit uitpakt, dus de overheid bereidt zich momenteel voor op alle scenario’s. Graag nodigen wij u uit voor onze vierde Brexit stakeholderinformatiebijeenkomst op woensdag 13 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur met aansluitend een borrel.

Programma
Samen met collega’s van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de NVWA en de Douane gaan we in op de laatste stand van zaken. We willen met u van gedachten wisselen over de gevolgen voor uw sector en wat u kunt doen om deze te beperken. Branchegenoten delen deze middag hun ervaringen met u.

Brexit kan iedereen raken, ook als u dat in eerste instantie niet vermoedt. Wilt u controleren wat u kunt doen om zich voor te bereiden, doe dan de Brexit Impact Scan.

Voor meer informatie wijs ik u op de subsidieregeling voor een Brexit voucher en tips van VNO-NCW, MKB-Nederland en de Rijksoverheid voor ondernemers. Voor de volledigheid wijs ik u ook graag op de notices van de Europese Commissie over de gevolgen van de Brexit per sector.

Locatie
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Congrescentrum zaal 02.D.075, Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag

Aanmelding
U kunt zich voor deze bijeenkomst per e-mail aanmelden via brexit@minienm.nl tot 8 maart aanstaande.