Agenda

GEANNULEERD Kennissessie mei 2019 - “Werken in een snel veranderende omgeving”

Datum: 14 mei 2019 tot 14 mei 2019 Tijd: 16:00 tot 18:00

LET OP! De kennissessie van 14 mei 'werken in een veranderende omgeving' gaat NIET door

 

Koninklijke NLingenieurs organiseert vijf kennis- of inspiratiesessies per jaar. Een aantal van deze sessies worden ingevuld met onderwerpen uit onze programma’s. Daarnaast komen onderwerpen aan bod die interessant zijn voor alle medewerkers in de branche, zoals dinsdag 9 april VR in de ingenieursbranche, of meer specifiek een sessie voor HR-adviseurs. De sessies vinden altijd plaats op de tweede dinsdag van de maanden april, mei, september, oktober en november.

Een aantal dominante trends is zichtbaar in de economie en op de arbeidsmarkt. Deze trends zoals digitalisering, vergrijzing en internationalisering worden werkelijkheid in een zeer hoog tempo. De vraag is: wat betekent dit voor organisaties en voor werknemers? Hoe kunnen organisatie en medewerkers zich voorbereiden op de veranderingen en hoe kunnen deze veranderingen worden voorbereid in een bruikbare en behapbare bedrijfsstrategie?

Deze inspiratiesessie geeft praktische handvatten om een strategisch plan op te stellen op het gebied van organiseren van werk, medewerker ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden ontwikkeling.

Aanmelden
Voor onze leden is deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 9 mei a.s. via deze link. Wees er op tijd bij, we hebben plek voor maximaal 26 deelnemers. Let wel, er wordt een bedrag van € 25 (excl. Btw) in rekening gebracht bij no show.

Niet leden kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst voor een bedrag van € 75 (excl. Btw).

Note: Tijdens deze bijeenkomst worden foto’s gemaakt. Bij aanmelden dien je hier toestemming voor te geven.