Agenda

Kennissessie AWVN

Datum: 9 oktober 2019 Tijd: 15:45 tot 17:30

Personeel is wellicht de belangrijkste factor als het gaat om de continuïteit van het bedrijf. Tegelijkertijd zijn er ook veel sociaal-economische factoren van invloed op de bedrijfsvoering.

Tijdens de kennissessie AWVN op 9 oktober a.s. brengt Erik Groot, manager strategie van beleid & advies bij AWVN, jou op de hoogte van de economische en arbeidsmarktontwikkelingen die van toepassing kunnen zijn op de strategische bedrijfsvoering. Daarbij komen thema's aanbod als: digitalisering, internationalisering, vergrijzing en flexibilisering van de arbeidsmarkt.  

Voer je algemene directietaken of HR-werkzaamheden uit binnen de MKB-sector? Of ben je als OR-lid betrokken bij deze onderwerpen? Meld je dan aan voor deze kennissessie. Je ontvangt direct praktische handvatten om strategie om te zetten in actie!

Programma
15.30 - 15.45 uur    Inloop
15.45 - 15.55 uur    Welkomstwoord door Jacolien Eijer, directeur Koninklijke NLingenieurs
15.55 - 17.30 uur    Erik Groot, manager strategie van beleid en advies bij AWVN
17.30 - 18.00 uur    Borrel

Locatie
Koninklijke NLingenieurs
De Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
Routebeschrijving 

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van Koninklijke NLingenieurs. De kosten voor niet-leden bedragen € 75 excl. Btw. Let wel, bij no show wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 1 oktober a.s. via deze link. Wees er op tijd bij, we hebben plek voor maximaal 20 deelnemers. 

Note: Tijdens deze bijeenkomst worden foto’s gemaakt. Bij deelname ga je ermee akkoord dat deze foto's worden gebruikt voor communicatie rondom de kennissessies. Het beeldmateriaal wordt gebruikt in communicatiemiddelen als de website, digitale nieuwsbrief.