Agenda

Marktdag Ondernemend Aanbesteden Achterhoek

Datum: 3 oktober 2019 Tijd: 13:00 tot 17:30

Organisator: VNO-NCW / MKB-Nederland

Voor wie:  Bouw- infra- en cultuurtechnische bedrijven, installateurs, advies- en ingenieursbureaus, Bestuurders en medewerkers van (lokale) overheden, medewerkers betrokken bij het in de markt zetten van aanbestedingen

 

Marktdag Ondernemend Aanbesteden Achterhoek

Dé netwerkbijeenkomst voor opdrachtgevers en opdrachtnemers werkzaam in de openbare ruimte, woning- en utiliteitsbouw. Benieuwd naar de gevolgen van klimaatveranderingen in samenleving en gebouwde omgeving? Zijn er naast bedreigingen juist ook kansen? Op welke gebieden wordt het aanpassingsvermogen uitgedaagd? Reserveer dan 3 oktober 2019 in de agenda.

Met deze netwerkbijeenkomst brengen we partijen bijeen, die als opdrachtnemer van de Achterhoekse gemeenten direct of indirect invloed hebben op de fysieke en maatschappelijke leefomgeving. We willen inspireren om samen de huidige en toekomstige uitdagingen op o.a. het gebied van klimaat, leefbaarheid en veiligheid op te pakken.

Wat staat er op het programma?

Er is een plenaire opening door een deskundige van het Ministerie EZK over de Actieagenda Beter Aanbesteden. Daarnaast is er een discussie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Een greep uit de workshops

Dit jaar hebben we zeer actuele thema’s op het programma staan. Denk daarbij aan onderwerpen als aanbesteden in bouwteams, circulair aanbesteden, inzet SROI, hoe kunnen we innovatie bevorderen en hoe blijft de overheid een aantrekkelijke opdrachtgever.

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden volgt na de vakantie.