Agenda

Symposium Open Leeromgeving Circulaire Viaducten en Bruggen

Datum: 28 juni 2019 Tijd: 11:00 tot 16:00

De Bouwcampus en Rijkswaterstaat organiseren samen het Symposium Open Leeromgeving Circulaire Viaducten en Bruggen. Er zijn twee inspirerende sprekers, je krijgt een update over de themalijnen en gaat in gesprek hierover. Als kers op de taart wordt de innovatiedeal getekend. Lees hieronder meer over het programma en meld je aan! 

Programma Symposium
Het Symposium start om 11:00 uur. Ben je deelnemer van een van de themalijnen? Dan ontvangen ze je graag om 09:00 uur voor een werksessie voorafgaand aan het Symposium. 

11:00 uur: Opening
11:05 uur: Onstaansgeschiedenis en achtergrond van 'A Beautiful Mess' - directeur Fleur Bakker
11:15 uur: Jan Willem Gabriels - Directeur Orthometals BV Meppel 
Een familiebedrijf met een wereldwijde licentie voor het recyclen van protheses via crematoria. Hoe gaat zo'n circulair proces in de praktijk en wat kunnen we ervan leren?  Bekijk hier een filmpje ter inspiratie. 
12:00 uur: Lunch
13:00 uur: Innovatiecafé
In een carrousel ga je in gesprek met deelnemers van verschillende themalijnen. Breng jouw kennis en expertise in en verrijk de informatie!
15:45 uur: Ondertekening eerste 'Innovatiedeal' t.b.v. de Open Leeromgeving door Luuk Klomp van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Jessie van der Linden van Rijkswaterstaat.
16:00 uur: Borrel

Locatie
De locatie is 'A Beautiful Mess'. Deze locatie is vanaf Amsterdam Amstel goed te bereiken. Lopend 15 minuten of vanaf metrostation Spaklerweg 5 minuten lopen. Ook zijn 40 niet exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij, vol=vol.

Aanmelden
Meld je hier aan voor de bijeenkomst. Ken je mensen in je netwerk voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur de uitnodiging dan vooral door!