Agenda

Kennissessie Gezondheid in de stad: Geluid, stilte en lucht

Voor wie
Deze bijeenkomst is voor zowel leden als niet-leden van Koninklijke NLingenieurs die geïnteresseerd zijn in de thema's geluid en stilte in relatie tot gezondheid. 

Over dit evenement
Zorgen voor een prettige leefomgeving die voor iedereen betaalbaar, bereikbaar en bewoonbaar blijft; dat is het doel van de community Gezonde & Duurzame Gebouwde Omgeving. We buigen ons over de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen die Nederland ziet op het vlak van gezondheid, circulariteit en duurzaamheid van de gebouwde omgeving.

Deze kennissessie gaat over de impact van geluid, stilte en lucht op de gezondheid van de mens in de gebouwde omgeving. Wat speelt er allemaal en welke technologische ontwikkelingen zien we? Welke keuzes in de gebouwde omgeving hebben invloed op de gezondheid van de mens als er wordt gekeken naar geluid, stilte en lucht? Hoe kunnen we hier integrale keuzes in maken? Hoe kunnen we ons als ingenieursbureaus op dit thema zichtbaar profileren om onze branche in positie te brengen?

Programma
Theodoor Höngens van M+P neemt ons mee in het thema geluid en stilte in relatie tot gezondheid. Daarnaast proberen we een lucht-expert van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) aan te laten
sluiten om zijn/haar inzichten te delen op het thema lucht.  Niet-leden betalen 

15.30 uur  Inloop en ontvangst met koffie en thee
15:45 uur   Welkom en introductie thema 
                 Toelichting thema’s geluid en stilte
                 Toelichting lucht
                 Gesprek en discussie
                 Conclusies en afronding

17:45 uur   Borrel

Locatie
M+P
Wolfskamerweg 47
5262 ES Vught

Praktische informatie
Kosten leden: gratis
Kosten niet-leden: € 75,= excl. btw 

Aanmelden voor dit evenement kan via deze link.

Over de kennissessies van Koninklijke NLingenieurs
Koninklijke NLingenieurs organiseert jaarlijks vier kennis- of inspiratiesessies. Deze sessies zijn te claimen door de brancheambassadeurs van onze vereniging. De programma's Klimaatadaptatie, Energietransitie, Mobiliteit en Gezonde & Duurzame Gebouwde Omgeving komen allemaal aan bod.

×

Aanmelden nieuwsbrief