Inzenden 2022/2023


Tot wanneer kun je projecten inzenden/nomineren voor De Vernufteling 2022? 

Vóór 3 februari 2023 kun je je eigen project insturen voor deelname, maar je kunt ook collega's nomineren. Als je een project instuurt of nomineert, zorg er dan voor dat je wéét wat de criteria voor deelname zijn. Kijk hier voor de uitgebreide criteria.

Inzenden 

Nominaties en inzendingen kun je tot 3 februari 2023 mailen naar verenigingsmanager@nlingenieurs.nl

Format

De inzendingen moeten worden aangeleverd op maximaal vier A4'tjes met een omschrijving van het project en een toelichting op de wijze waaraan het project tegemoetkomt aan de vier gestelde criteria. Daarnaast ontvangen wij graag een afbeelding van het project in hoge resolutie die in Vakblad De ingenieur en op de website geplaatst wordt. De genomineerden voor de juryprijs worden gevraagd een video van hun inzending te maken (max. 2 minuten) die tijdens de prijsuitreiking getoond wordt. 

Juryprijs en publieksprijs

Uit alle inzendingen wordt in maart een selectie gemaakt van de meest kansrijke projecten. In de week van 20 maart ontvangen de inzenders bericht of zij wel of niet genomineerd zijn voor de juryprijs. De vakjury kiest uit de genomineerden  de winnaar van De Vernufteling 2022. Daarnaast kan het publiek van 13 april t/m 4 mei 2023 via een online verkiezing stemmen op zijn favoriete inzending. 

Prijsuitreiking 

Zowel de juryprijswinnaar als de publieksprijswinnaar worden bekend gemaakt tijdens de ALV van Koninklijke NLingenieurs op donderdag 11 mei 2023 met een feestelijke uitreiking.