Ook in 2024 organiseert JongNLingenieurs weer de Doe&Durf Competitie! Binnen deze competitie dagen we jonge ingenieurs uit om creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen. Dit jaar stellen we de volgende centrale vraag:

‘’Wat is jouw innovatieve idee om de bereikbaarheid op regionaal niveau toekomst-proof te maken?’’

De uitdagingen op bereikbaarheid zien we als breed begrip: niet alleen wegen en mobiliteit, maar ook energie, (afval)water, veiligheid en digitalisering maken onderdeel uit van bereikbaarheid.

We openen de Doe&Durf Challenge (datum volgt z.s.m.) met een College Tour, waarbij we met Lindy Molenkamp (Provincie Noord-Holland) de huidige problematiek schetsen. 

Inschrijven voor de competitie Doe&Durf kan vanaf 11 juni: AANMELDEN

Vanaf dat moment gaat ook de inschrijving voor de Doe&Durf Competitie 2024 open en kan je je met je team inschrijven. Lees voor die tijd de spelregels goed door!

Om de deelnemers zo goed mogelijk te ondersteunen, organiseren we eind augustus en half september nog twee workshops. De volledige planning voor de Doe&Durf Competitie staat beschreven in de spelregels en is in de afbeelding hieronder zichtbaar.