Datum: Donderdag 19 mei 18.00 - 23.00
Locatie: Groote Museum in Artis Amsterdam
Dresscode: Black Tie

Koninklijke NLingenieurs bestaat 105 jaar. Een goede reden om, in navolging van het succes 5 jaar geleden, onder het genot van een culinair viergangendiner op een sfeervolle locatie samen te komen met de branche. Graag ontmoeten wij onze leden, hun relaties, opdrachtgevers en samenwerkingspartners op donderdag 19 mei van 18:00 – 23:00 uur in Artis in galasetting. Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, zal de avond opluisteren met haar Keynote Speech. 

Ontwerpers van Perspectief

Ingenieurs schetsen perspectief. Zij zijn een belangrijke spil in het formuleren van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatadaptatie, de energietransitie, mobiliteit, duurzaamheid, biodiversiteit en digitalisering. Als branchevereniging bundelen wij de individuele krachten van ingenieurs- en adviesbureaus voor meer impact op een toekomstbestendige leefomgeving. Al 105 jaar. 

Tafel van Ontmoetingen

Je kunt een complete tafel voor tien relaties afnemen of één of meerdere tafelplaatsen waarbij je samen met anderen aan tafel komt. Zo kom je in gesprek met nieuwe contacten uit de  sector, ontmoet je prominente gasten of haal je juist de banden aan met bestaande relaties. Misschien bedenk jij wel een speciale thematafel en zet jij dat onderwerp tijdens het diner op de kaart. 

Duurzaam vegetarisch menu

We starten met een aperitief en amuse in de sfeervolle Tijgerzaal van het Groote Museum in Artis. Daarna verplaatsen we ons naar de Koningszaal waar we een voor-, tussen- en hoofgerecht geserveerd krijgen met bijpassende wijnen. We sluiten af met een walking dessert met koffie en thee. De cateraar heeft duurzaamheid en no-waste hoog in het vaandel staan en zal ons verrassen met een vegetarisch diner. 

Tarieven tafelplaatsen

De kosten voor deze geheel verzorgde avond zijn: 

  • € 375,- per tafelplaats
  • € 3750,- voor een complete tafel met 10 plaatsen

Koninklijke NLingenieurs verzorgt gedrukte uitnodigingen om naar relaties te sturen en houdt de totale gastenlijst bij. De prijzen zijn excl. btw.

Interesse? 

Schrijf je dan in via onderstaande button:

 

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel manager Verenigingszaken Ellen Smit: 06 - 25 180 597. 

  

 Jubileumgaladiner Koninklijke NLingenieurs 2017