DAG VAN DE ONTWERPKRACHT 2023

Voor iedereen
6 juli 2023 9:00 tot 17:00 uur

De Dag van de Ontwerpkracht wordt georganiseerd door het Platform Ontwerp NL (NVTL, BNSP, BNA, BNI Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten, Koninklijke NLingenieurs, Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en Vereniging Deltametropool)

Het platform bevordert en ondersteunt de inzet van ontwerpkracht bij de grote ‘wederombouw’ van Nederland. Het wil knowhow, netwerk en kritische reflectie bieden door de inzet van verbeeldingskracht en door middel van kennisontwikkeling en ontwerpend onderzoek bij te dragen aan innovatie en stimulering van het maatschappelijk debat over de toekomst van Nederland.

LOCATIE: ROTTERDAM
DO 6 JULI 2023

Is Nederland een jaar na de lancering van Mooi NL klaar voor de grote ‘wederombouw’? Hoe landen de rijksprogramma’s in de provincies en wat betekenen ze voor actuele planontwikkelingen in gemeenten? Lukt het om ontwerpkracht in te zetten om de ruimtelijke puzzels integraal te verklaren en koers te houden? Biedt verbeeldingskracht uitkomst om het maatschappelijk debat te voeren? En wat betekenen de transities voor stakeholders zoals waterschappen, ontwikkelende en beherende partijen?

Na het succes van vorig jaar in Deventer, zien wij elkaar terug in Rotterdam met Adriaan Geuze en minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge.

 

Voor leden van Koninklijke NLingenieurs is deelname gratis.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor iedere vereniging. Wees er snel bij.

Meer info>>

 

×

Aanmelden nieuwsbrief