Informatie Workshop #2

Informatie Workshop #2

29 maart 2018

Na jullie eerste workshop over briljante mislukkingen van Paul Iske zal de tweede workshop op 5 april in het teken staan van ondernemen, pitchen en story telling!

Dorit Roest, startte ooit (net als jullie) met één goed idee en heeft dit idee ondertussen uit laten groeien tot een succesvolle onderneming. Op 5 april komt Dorit haar verhaal persoonlijke verhaal vertellen als onderneemster, neemt ze ons mee in de theorie en praktijk van het pitchen en vertelt ze ons alles over het belang van story telling en non-verbale communicatie.

Voor de mensen die alvast wat inspiratie op willen doen, ook Dorit heeft haar idee (en nog steeds) met regelmaat mogen pitchen om mensen te overtuigen: TEDx & Quote Talks.

Deze workshop gaat jullie inspireren en voornamelijk ook helpen om jullie verhaal achter het idee te kunnen vertellen, mensen enthousiast te maken en de pitch van je leven te geven tijdens de finale van Doe & Durf 2018.

Wij hebben er zin in en zien jullie graag 5 april bij Sweco in de Bilt. Jullie zijn vanaf 14.30 uur welkom, we starten om 15.00 uur.

Het adres:
Sweco Nederland B.V.
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt

Tot slot: er staan nieuwe foto’s van de eerste workshop op de website!