Woensdag 14 maart is het zo ver, Doe & Durf Challenge 2018 gaat van start!

Woensdag 14 maart is het zo ver, Doe&Durf Challenge 2018 gaat van start!

7 maart 2018

Doe&Durf Challenge 2018 staat in het teken van de digitale revolutie. De ontwikkelingen op digitaal gebied staan niet stil en nemen exponentieel toe, maar niet altijd ten goede van onze duurzame samenleving. ‘Hoe draag jij dus je steentje bij aan onze duurzame samenleving tijdens deze digitale revolutie?'

De aftrap van de Doe&Durf Challenge wordt een inspirerende middag. Ook nog eens één die helpt de innovatieve ideeën van de teams geen mislukking te laten worden! Tijdens deze eerste workshop zal Paul Iske de teams meenemen in de wereld van ‘briljante mislukkingen’, de teams leren open te staan voor het onbekende en leren van het onverwachte.

Drie weken later op 5 april, zullen de teams meer leren over ondernemen en pitchen van Dorit Roest. Met deze kennis en geleerde pitch kwaliteiten zijn de teams klaargestoomd voor de finale!

Op 10 mei zal de jury bekend maken welke 5 teams hun innovatieve idee mogen pitchen tijdens het ingenieursdiner. Dit diner zal plaatsvinden op 24 mei, waarbij ingenieurs zijn uitgenodigd van onze branche vereniging. Ook opdrachtgevers, zoals gemeente Amsterdam zullen die avond aanwezig zijn. Kortom, een fantastische avond om daar als finalist je idee te mogen pitchen!

De data nog even op een rijtje:


Woensdag 14 maart – Workshop #1 (@RHDHV Amersfoort)
Donderdag 5 april – Workshop #2 (@Sweco de Bilt)
Vrijdag 27 april – Deadline inleveren concept
Donderdag 10 mei – Uitslag finalisten
Donderdag 24 mei – Finale (@ingenieursdiner Amsterdam)

 

Wil je de Doe&Durf Challenge volgen? Houd dan onze website, Twitter en LinkedIn in de gaten!