Workshop#1 – Get into the startup mindset!

Workshop#1 – Get into the startup mindset!

16 september 2019

Dat is waar de Doe&Durf op woensdag 2 oktober* mee aftrapt! Dorit Roest zal je inspireren en prikkelen met haar eigen ervaringen als founder van een tech startup (TIM). Diverse bewezen – en door Dorit uitgeprobeerde – methodologieën uit Silicon Valley zullen de revue passeren (zoals o.a. Lean startup, design thinking & OKR’s).

Tijdens deze workshop krijg je binnen no time de startup mindset te pakken, maar word je ook direct uitgedaagd om dit toe te passen op jullie concept voor de Doe & Durf Challenge. “Wat heeft jullie idee minimaal nodig om levensvatbaar te zijn?” Dé basisvraag voor een ‘Minimal Viable Product’, ook wel de MVP genaamd. In een aantal praktische stappen helpt Dorit jullie op deze manier tegen concepten aan te kijken. Een skill die je niet alleen tijdens de Doe&Durf challenge, maar ook in de rest van je carrière veel zult kunnen toepassen!

*Workshop start vanaf 15h. Exacte tijd en locatie wordt mee gestuurd met de inschrijvingsbevestiging.

 

Meer over Dorit Roest 

Dorit Roest is eigenaar van tech startup en influencer marketing platform TIM. Ze richtte voorheen agency Bloggers Network (2014) en Foodblog Dolly’s Dish (2013) op. Ook initieerde zij Female Founders NL, geeft ze les bij EMERCE en Beeckestijn, schuift ze geregeld aan als Zakenpartner bij BNR Nieuwsradio en won ze de Quote Pitch competitie.

Naast dat alles coacht ze met veel passie andere ondernemers, teams en bedrijven en staat ze vaak op het podium (o.a. bij TEDx Amsterdam Women, diverse congressen) als (Keynote) spreker voor onderwerpen rond ondernemerschap, startups en marketing. Niet voor niets was zij de winnaar van de Quote Pitch competitie in 2017.

Met haar aanstekelijke enthousiasme, open en spontane energie en oprechte wens om ieder individu in het publiek verder te helpen en aandacht te geven, zal zij ook de jonge ingenieurs in de Doe&Durf Challenge verder helpen!