JongNL | TALK De uitdagingen van netbeheerders

5 juni 2024 12:00 tot 13:00 uur

JongNL|TALK De uitdagingen van netbeheerders

Liander staat voor een grote uitdaging: de vraag naar extra elektriciteit groeit harder dan waarop jaren geleden werd geanticipeerd, waardoor er nu op veel plaatsen congestie problemen spelen. Om alle (toekomstige) vraag naar elektriciteit te faciliteren, moet het elektriciteitsnet op veel plaatsen verzwaard worden. De realisatie van al deze verzwaringen in het elektriciteitsnet zullen echter veel tijd kosten. Om 'ademruimte' te kunnen bieden, wordt er onderzocht of de grenzen van de huidige installaties verlegd kunnen worden.

Deze online lunchlezing wordt georganiseerd door JongNLingenieurs.

Deze maand in de spotlight:

Tim Douma en Colin van Wijk van Liander.
Zij zullen ons in ongeveer 20 minuten meenemen in de uitdagingen waar de netbeheerders voor staan en de mogelijkheden die er zijn om de grenzen van het huidige netwerk te verleggen. Je ontvangt een Teamslink als je een mail stuurt naar: jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl

โ€‹๐Ÿ‡ผโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฆโ€‹โ€‹๐Ÿ‡นโ€‹ โ€‹๐Ÿ‡ฎโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ธโ€‹ โ€‹๐Ÿ‡ฏโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ดโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ณโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฌโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ณโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฑโ€‹ | โ€‹๐Ÿ‡นโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฆโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฑโ€‹โ€‹๐Ÿ‡ฐโ€‹?
Hoor van jouw collega-ingenieurs over hun werkveld! 
Maandelijks een ander onderwerp met ruimte voor discussie en vragen.
๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ณ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ก๐—Ÿ | ๐—ง๐—”๐—Ÿ๐—ž? ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป!
Stuur een mail naar: jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl

×

Aanmelden nieuwsbrief