Lid worden

Advies-, management of ingenieursbureau en nog geen lid, maar wél interesse gekregen?

Je bent op deze pagina omdat je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap bij Koninklijke NLingenieurs.

Lid worden?

Je hebt een ingenieursbureau of werkt voor een ingenieursbureau en wilt bekijken of een lidmaatschap bij Koninklijke NLingenieurs voor jouw bedrijf interessant is. Onze bureaumanager Ellen Smit kan je alles over het lidmaatschap vertellen. Maar kort gezegd, krijg je met een lidmaatschap bij Koninklijke NLingenieurs toegang tot een interessant netwerk, events of kennissessies. Kun je meedoen met de vereniging in communitiundefinedes en als branchevereniging zetten wij de ingenieursbranche op de agenda van het politiek debat en de maatschappelijke discussie.

Lidmaatschapsvoorwaarden

Aan het lidmaatschap is wel een aantal voorwaarden (toelatingscriteria) verbonden. Zo moet je onafhankelijk zijn, een systeem voor kwaliteitsborging kunnen aantonen en een zekere continuïteit van je bedrijf kunnen aantonen. 

Contributie

De contributie voor het lidmaatschap wordt vastgesteld op basis van het aantal medewerkers (fte) in je bedrijf. Daarnaast betaal je een bureaubijdrage. Dit is een vast bedrag dat afhankelijk is van de bedrijfsgrootte: klein-,midden- of grootbedrijf. Meer informatie over het contributiemodel/ de regeling staat onderaan deze pagina.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Wij helpen je graag verder. Neem met vragen contact op met onze Manager Verenigingszaken Ellen Smit of stuur haar een e-mail. Wil je een lidmaatschap aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier op deze pagina in. Daarna beoordelen wij of je bedrijf lid kan worden van Koninklijke NLingenieurs.