Zorgverzekering

Als lid van Koninklijke NLingenieurs kun je via OHRA verzekeringen een zorgverzekering met voordeel afsluiten. De collectieve premiekorting op de basisverzekeringen kan oplopen tot 9% en de korting op de aanvullende tandartsverzekeringen tot 10%. Daarnaast biedt een zorgverzekering bij OHRA toegang tot een gratis aanvullende verzekering: OHRA Gezond, regel je zorgzaken makkelijk via de OHRA-app en kun je het eigen risico gespreid betalen. 

Aansprakelijkheidsverzekering

De financiële gevolgen van een schadeclaim kunnen groot zijn en de vraag wie daarvoor aansprakelijk is, is vaak lastig te beantwoorden. Dit komt omdat complexe projecten worden uitgevoerd door meerdere partijen en iedere partij een andere rol heeft.   

De reguliere verzekeraars verzekeren complexe projecten vaak niet of tegen hoge premies en met uitsluitingen. Samen met assurantietussenpersoon Schouten Zekerheid zijn wij momenteel op zoek naar een verzekeraar die de risico’s behorend bij de projecten in onze branche wil verzekeren. De aansprakelijkheidsverzekering die wij zoeken, moet vanzelfsprekend tegen gunstige voorwaarden worden afgegeven.

Hebben wij een verzekeraar gevonden, dan laten wij dat hier op onze website weten.