Belangrijke documenten

Documenten die wij – moeten – delen

Op deze pagina vind je documenten die wij – moeten – delen. Denk aan de Highlights (verkort jaarverslag) van Koninklijke NLingenieurs en onze statuten. Informatie die van belang is voor de bedrijfsvoering van onze leden zoals De Nieuwe Regeling (DNR)  verschijnt eerst op onze ledenomgeving en is dan een tijdlang exclusief voor onze leden te downloaden. Wil je belangrijke documentatie daarom als eerste ontvangen? Overweeg dan een lidmaatschap bij Koninklijke NLingenieurs. Al lid? Log dan voor de meest recente documenten in op de ledenomgeving van Koninklijke NLingenieurs.

Mis je een onderwerp? Dan horen wij dat graag! Stuur dan een e-mail naar communicatie@nlingenieurs.nl

Privacyverklaring

Jaarverslagen (laatste 5 jaar)

Overige documenten

 

STB 2014

 

DNR

De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) vormt de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en -nemer. Het is een evenwichtige en veel gebruikte regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en klanten.

De DNR is een gezamenlijk initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en NLingenieurs en hieronder gratis te downloaden. In samenhang met de DNR 2011 zijn nog een aantal andere documenten opgesteld.

EFCA