Koninklijke NLingenieurs verzekeringsdienst

Koninklijke NLingenieurs heeft in nauwe samenwerking met Schouten Zekerheid de NLingenieurs Verzekeringsdienst opgezet. Leden van Koninklijke NLingenieurs kunnen bij deze dienst terecht voor al hun vragen omtrent verzekeringen. NLingenieurs Verzekeringsdienst biedt kwalitatief goede verzekeringen tegen een zeer scherpe prijs. De uitvoering van deze Verzekeringsdienst ligt bij Schouten Zekerheid.

De NLingenieurs Verzekeringsdienst biedt gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille bestaande uit het NLingenieurs Verzuimpakket, arbodienst en de ongevallenverzekering. Leden kunnen gebruik maken van een vrijblijvende verzekeringen check, waarbij wordt gekeken naar de dekking, voorwaarden en premie van je huidige verzekeringen.

Zorgverzekering

De NLingenieurs Verzekeringsdienst biedt ook een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis met attractieve kortingen aan voor de medewerkers van onze leden. 

De verzekeringen zijn speciaal voor leden van Koninklijke NLingenieurs samengesteld. Meer informatie over alle verzekeringen is te vinden op onze ledenomgeving (toegang alleen voor leden).

 

undefined

 

Zorgverzekering

Koninklijke NLingenieurs biedt in samenwerking met Aon haar leden een collectieve zorgverzekering aan bij Ohra. De collectieve zorgverzekering biedt een eersteklas dekking en service tegen een extra voordelig tarief. Alle medewerkers (en hun gezinsleden) van leden kunnen profiteren van deze aanbieding.

Voor ondernemers binnen Koninklijke NLingenieurs is een speciale Aon zorgverzekering ontwikkeld: Collectieve Verzekering Ondernemers. Deze zorgverzekering biedt een snelle en goede services voor ondernemers die ziek zijn geworden, zodat zij zo snel als mogelijk weer aan het werk kunnen. Meer informatie over beide  zorgverzekeringen is te vinden op de ledenomgeving (toegang alleen voor leden)