Lidmaatschap

Krachtige belangenbehartiging, ontwikkeling en profilering van de branche en professionele ondersteuning: dat is waar leden op kunnen rekenen.

Je bent een advies- en ingenieursbureau maar nog geen lid? Dan is het mogelijk om je aan te sluiten bij jouw eigen brancheorganisatie. Uiteraard zijn er rechten en plichten aan verbonden. Zo moet je onafhankelijk zijn, bepaalde certificaten hebben en een zekere continuïteit kunnen aantonen van jouw organisatie. Een tussenvorm, aspirant lid, is ook mogelijk. De contributie is afhankelijk van het aantal medewerkers en omzet.

Je krijgt veel terug: belangenbehartiging, lobby, voor jou relevante technische, commerciële en innovatieve informatie, toegang tot congressen en evenementen en een netwerk van o.a. collegabureaus, beleidsmakers en kennisinstellingen. Daarbij mag je het Koninklijke NLingenieurs-label op jouw communicatie-uitingen gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Koninklijke NLingenieurs staat voor een persoonlijke benadering. Vandaar dat wij jou graag mondeling ook het een en ander willen toelichten. Vul daarom onderstaand formulier in en wij nemen contact jou op.