afbeelding voor post: Koninklijke NLingenieurs verwelkomt nieuwe brancheambassadeurs

Koninklijke NLingenieurs verwelkomt nieuwe brancheambassadeurs

2 februari 2021 Digitalisering

Voor het programma de Gezonde en Duurzame Gebouwde Omgeving heten we Susan Groot Jebbink, business director gezonde en veilige stad bij SWECO, van harte welkom. Op de website van SWECO kunnen we lezen dat Susan kansen ziet voor een slim verlichte stad waarbij licht (verlichting) juist een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. “Licht is nodig voor een veilige omgeving, zowel in sociaal opzicht als voor het verkeer. Gelukkig kijken ontwerpers al bewust naar de positionering van het aantal lichtbronnen en schakelen gemeenten steeds meer over op LED-verlichting. Maar we kunnen nog meer doen!”

Naast Susan mag het programma de Gezonde en Duurzame Gebouwde Omgeving nóg een nieuwe brancheambassadeur verwelkomen en dat is Sven Evertz, senior adviseur SAVE bij Antea Group. SAVE legt de lat hoog als het gaat om een veilige en gezonde leefomgeving staat op de website van Antea Group te lezen. Tegelijkertijd moet er zoveel mogelijk voorkomen worden dat het land ‘op slot’ gaat om die veilige omgeving te bieden. Er moet immers ruimte blijven voor nieuwe ontwikkelingen.

Met Susan en Sven heeft het programma de Gezonde en Duurzame Gebouwde Omgeving er twee enthousiaste brancheambassadeurs bij. In de nieuwsbrief van Koninklijke NLingenieurs stellen wij beide nieuwe ambassadeurs uitgebreider aan jullie voor, houd de nieuwsbrief dus in de gaten of als je deze nog niet ontvangt meld je aan!

Susan en Sven van harte welkom en we kijken uit naar de samenwerking! 

×

Aanmelden nieuwsbrief