Presenteer jij straks je project op het EFCA congres in Dublin?

13 februari 2019

Ben je 35 jaar of jonger en heeft jouw bijdrage aan een project geleid tot mooie successen? En wil je jezelf én het bedrijf waar je werkt op de Europese kaart zetten? Dan kun je meedingen naar de titel van Young Professional 2019 en de mogelijkheid krijgen je bijdrage en project te pitchen op het EFCA congres in Dublin van 9 tot 11 mei 2019. Want, word je de winnaar dan mag je op kosten (toegang congres, reis- en verblijfskosten) van EFCA naar Dublin!

Koninklijke NLingenieurs vaardigt natuurlijk met trots graag een Nederlandse delegatie naar zo’n internationale competitie af. In totaal mogen wij 5 inzendingen voordragen. Zoals je hierboven kunt lezen, bepaalt een jury wie er van de internationale inzendingen naar Dublin mag. De 2e en 3e prijswinnaars ontvangen een bijdrage van € 500,- per winnaar om te besteden aan het congres. 

Download hier de deelnamevoorwaarden en het inschrijfformulier. Koninklijke NLingenieurs moet de EFCA voor 31 maart 2019 de selectie van 5 deelnemers aanleveren. Wij moeten bij meer inzendingen bekijken wie er bij die 5 afgevaardigden namens Nederland horen. Daarom is de deadline voor aanmelding deelname 24 maart 2019.