afbeelding voor post: Ambassadeurs gezocht voor ontwikkelprogramma De Verbinders

Ambassadeurs gezocht voor ontwikkelprogramma De Verbinders

27 september 2022

Publieke opdrachtgevers, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en NLingenieurs bundelen hun krachten om het ontwikkelprogramma De Verbinders meer op de kaart te zetten, zodat er een continue aanwas ontstaat van projectteams die aan dit programma deelnemen. Het primaire doel van De Verbinders is om professionals van opdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieursbureaus en andere relevante stakeholders binnen hun projecten condities te laten creëren om de onderlinge samenwerking duurzaam te verbeteren. Deelnemers die aan het programma hebben meegedaan zijn enthousiast en behalen mooie resultaten. 

Door meer projectteams deel te laten nemen willen we binnen de bouw- en infrasector een brede beweging op gang brengen van professionals die vanuit een gemeenschappelijke taal, visie en werkwijze constructief samenwerken met de focus op de gezamenlijke opgave. In het programma De Verbinders leren zij in de praktijk concreet samen te werken conform de leidende principes uit de Marktvisie. 

Vanuit NLingenieurs zoeken wij directeuren met een groot netwerk en overzicht over de lopende projecten die als ambassadeur willen optreden van dit ontwikkelprogramma. In deze rol breng je het programma onder de aandacht van projectverantwoordelijken en zoek je de onderlinge verbinding. Je komt circa twee keer per jaar samen met andere ambassadeurs en committeert je voor ten minste twee jaar aan de ambassadeursrol. Meer weten over De Verbinders? Ga naar www.deverbinders.nu. Heb je interesse? Neem contact op met Maarten Kraneveld via maarten@neerlandsdiep.nl 

×

Aanmelden nieuwsbrief