Bekendmaking jury Doe&Durf 2019

21 oktober 2019

De jaarlijkse Doe&Durf competitie van jongNLingenieurs is in volle gang. JongNLingenieurs organiseert deze competitie voor young professionals die werkzaam zijn bij leden van Koninklijke NLingenieurs. Dit jaar strijden tien teams om de prestigieuze jury- en publieksprijs welke wordt uitgereikt op congres De Ingenieuze Stad op 29 november in Pakhuis de Zwijger.

Het doet ons een genoegen om de juryleden voor Doe&Durf 2019 bekend te maken. De jury bestaat uit (van links naar rechts): Carla Moonen, Jan-Willem Wesselink en Edward Stigter. 

De jury bestaat uit (van links naar rechts): Carla Moonen, Jan-Willem Wesselink en Edward Stigter.

Deze driekoppige jury beoordeelt alle ideeën van de deelnemers en bepaalt welke teams er doorgaan naar de finale op het congres De Ingenieuze Stad op 29 november 2019. Tijdens dit congres pitchen de vijf finalisten hun idee waarna de jury beslist wie zich uiteindelijk de winnaar van de Doe&Durf 2019 mag noemen.

We stellen deze juryleden graag aan je voor:

  • Carla Moonen – Juryvoorzitter
    Bestuursvoorzitter Koninklijke NLingenieurs en lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal;
  • Jan-Willem Wesselink – Algemeen jurylid
    Programmamanager bij de Future City Foundation;
  • Edward Stigter – Algemeen jurylid
    Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Klimaat en energie, IPO-bestuur en Subsidies.

Over het congres De Ingenieuze Stad
Het congres De Ingenieuze Stad is hét congres over hoe stedelijke gebieden de klimaatvraagstukken (wateroverlast, hittestress) en de energietransitie kunnen vormgeven. Hoe mobiliteitsvraagstukken kunnen worden aangepakt en hoe we de stad duurzaam en gezond kunnen houden. Heb jij je kaart voor dit congres nog niet? Meld je dan gauw aan!