Carla Moonen nieuwe voorzitter Koninklijke NLingenieurs

20 juni 2018

Dinsdagmiddag 19 juni, is ir. ing. Carla Moonen door onze leden als nieuwe voorzitter gekozen. Zij start op 1 september en neemt dan de voorzittershamer van afgetreden voorzitter Johan van den Elzen over. Tot 1 september neemt vicevoorzitter Mark Pehlig de rol van voorzitter op zich.

De bestuursvoorzittersfunctie betreft voor Carla Moonen een nevenfunctie die ze gaat vervullen naast haar functie van bestuursvoorzitter bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Jacolien Eijer, directeur Koninklijke NLingenieurs,: “De liefde voor het ingenieurswerk is bij Carla duidelijk zichtbaar. Ze is mede daarom goed in staat de waarde van onze branche te verwoorden. Als ervaren bestuurder heeft ze contacten in politiek-bestuurlijk Nederland, en past Carla als persoon bij de branche door haar gedegen en vriendelijke, maar doortastende optreden. Dit maakt haar, nu de vereniging verder vernieuwt, de juiste voorzitter.”

Samen met Carla Moonen treedt de vereniging de toekomst vol vertrouwen tegemoet en kijken we uit naar de samenwerking.

Johan van den Elzen heeft tijdens een bijeenkomst op 12 april jl. afscheid genomen. Eerder al had hij de keuze gemaakt om na zijn carrière in de ingenieursbranche de overstap te maken naar het sociale domein. Die keuze krijgt nu vorm in zijn huidige werkzaamheden voor de Start Foundation. Wij bedanken Johan nogmaals voor zijn inzet en wensen hem veel succes.