afbeelding voor post: Denk mee over de ILS Configurator

Denk mee over de ILS Configurator

10 februari 2022

ILS staat voor informatieleveringsspecificatie. In een ILS maken projectpartners afspraken over wie welke bouwwerkinformatie wanneer moet aanleveren zodat alle partners hun werk goed kunnen doen. Om tot een optimale samenstelling van een ILS te komen, werkt een team aan een online hulpmiddel: de ILS Configurator. Binnenkort gaat de ontwikkeling van de ILS Configurator van start. De selectie van softwareontwikkelaars voor de realisatie loopt. De ontwikkeling zal in co-creatie gebeuren en volgens de principes van Agile/Scrum. Daarvoor wordt nu een projectorganisatie samengesteld.

Klik hier voor meer uitleg over de ILS Configurator en het belang voor adviseurs

Wil je meebouwen aan deze innovatieve applicatie om ILS’en voor de hele keten toegankelijk en supereenvoudig te maken? Weet jij precies wat er nu lastig is aan het proces en wil jij die problemen voor de hele keten oplossen? Meld je hier aan!

Er zijn mensen nodig die input willen leveren op een van de volgende drie aspecten: 1. Technische en functionele aspecten van de ILS Configurator (Reviewteam), 2. Inhoudelijke inbreng op het vlak van ILS’en (Contentteam) en 3. Adoptie van de gerealiseerde ILS Configurator (Adoptieteam). Bekijk hier de informatiesessie van 9 september terug met meer uitleg over deze sporen:

Informatiesessie ILS Configurator 9 september 2021

 

×

Aanmelden nieuwsbrief