Doe mee met InfraTech 2019

19 juni 2018

Koninklijke NLingenieurs nodigt haar leden uit om samen deel te nemen aan het Ingenieursplein tijdens InfraTech 2019 (www.infratech.nl) van 15 tot en met 18 januari te Rotterdam. Met ruim 21.000 bezoekers is InfraTech het kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Het centrale thema is Future Proof, gericht op de actuele trends binnen de infrastructuur.

Op het Ingenieursplein presenteren de ingenieursbureaus zich gezamenlijk onder leiding van Koninklijke NLingenieurs. Antea Group, Arcadis, Movares, M+P en Witteveen+Bos hebben reeds hun deelname toegezegd. De programmacommissie voor het Ingenieursplein kwam onlangs bij elkaar om het programma voor te geven, lees hierover meer op de website van InfraTech. Het programma op het Ingenieursplein maakt de verbinding tussen het centrale thema Future Proof infrastructuur en de vier thema’s waar wij ons als branchevereniging op richten: Mobiliteit, Energietransitie, Klimaatadaptatie en Circulair. Dit gebeurt in de vorm van workshops, lezingen, paneldiscussies en interactieve sessies.

Wil je ook meedoen? Dat kan! Leden kunnen tegen betaling een sessie of dagdeel vullen binnen het programma. Voor meer informatie over het deelnemen aan het programma en de daarbij behorende kosten kun je contact opnemen met onze manager Verenigingszaken, Ellen Smit.