afbeelding voor post: Ervaringen met hybride werken gedeeld in P&O-kring

Ervaringen met hybride werken gedeeld in P&O-kring

12 oktober 2021

Nu de coronapandemie in ons land in een andere fase zit en het thuiswerkadvies is aangepast, zien we dat onze leden bezig zijn met hoe hybride werken binnen de bedrijven vorm kan worden gegeven. Tijdens de P&O-kring voor HR-medewerkers van onze leden werden tips uitgewisseld.

De meeste bureaus beginnen nu met het ‘terughalen’ van mensen naar kantoor, minimaal een dag per week. Maar hoe ga je om met mensen die zeggen zich niet veilig te voelen op kantoor waardoor ze niet willen komen? Hoe maak je de afweging tussen de belangen van de organisatie, de medewerker en de klant? En hoe voldoe je aan de hogere druk op het houden van fysieke bijeenkomsten?

In dit netwerk wisselden onze leden ervaringen uit en leerden van elkaar hoe om te gaan met de uitdagingen in deze nieuwe fase van corona. Tip van de dag was de Welkom terug borrel, een dagelijkse borrel om 16.00 uur op elk kantoor van het desbetreffende lid. Medewerkers die elkaar soms al ruim een jaar niet meer ‘live’ hadden gezien konden dan met elkaar bijpraten. Andere tip: zorg dat je blijft investeren in het samenkomen van mensen, formeel en informeel, en reserveer daar geld voor!

Wil je ook deelnemen aan de P&O kring? Meld je dan aan via ellen.smit@nlingenieurs. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op 18 januari 2022 om 16.00 uur.

×

Aanmelden nieuwsbrief