afbeelding voor post: Gezocht: nieuw lid Verenigingsraad

Gezocht: nieuw lid Verenigingsraad (alleen voor leden)

21 juni 2021

Koninklijke NLingenieurs is op zoek naar een nieuw lid, die de Verenigingsraad van Koninklijke NLingenieurs komt versterken. De Verenigingsraad is het adviesorgaan van het bestuur van Koninklijke NLingenieurs. Verenigingsraad vormt het maatschappelijk en sociaal geweten van de vereniging en bepaalt de normen en waarden van de vereniging. Tevens borgt de Verenigingsraad deze normen binnen het juridisch kader van de vereniging door statuten, (huishoudelijk) reglementen en bijvoorbeeld gedragscodes te ontwikkelen en te toetsen. 

Vanwege het vertrek van een van de leden van de Verenigingsraad is er per direct een plek vacant gekomen. Het nieuwe lid van de Verenigingsraad is werkzaam bij een van onze lid bureaus en heeft affiniteit met juridische kaders. Een uitgebreide profielschets is hier te vinden. 

Lid van Koninklijke NLingenieurs en geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met toelichting aan Manager Verenigingszaken Ellen Smit via ellen.smit@nlingenieurs.nl, met een cc aan personeelszaken@nlingenieurs.nl

Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met de voorzitter van de Verenigingsraad Ernst van Toorenburg via e.r.c.vantoorenburg@jvantoorenburgbv.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

×

Aanmelden nieuwsbrief