afbeelding voor post: InfraTech lanceert InfraExperience

InfraTech lanceert InfraExperience

22 januari 2020

 

Dynamiek, creativiteit en innovatie, dát is wat de infrasector te bieden heeft. Tijdens de InfraExperience op 23 april aanstaande in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam kunnen HBO- en WO- studenen en young professionals dit zelf ervaren. InfraTech, organisator van InfraExperience, zet virtual en augmented reality, games, speeddates en escape rooms in om jonge talenten te enthousiasmeren voor de infrasector.

 

Erik de Windt, voormalig bestuursvoorzitter JongNLingenieurs, zit namens Koninklijke NLingenieurs in de Raad van Advies: “Bij alles wat we doen maken we gebruik van infra: van reizen en werken tot simpele activiteiten als koffiezetten of een telefoon opladen. De komende decennia staan we voor een aantal grote uitdagingen. Veranderingen in mobiliteit en de energietransitie, maar ook het in stand houden en renoveren van de infrastructuur die we nu gewend zijn te gebruiken. Dit vraagt om nieuwe ideeën. Als jonge ingenieurs ontwerpen we de toekomst en we maken deze mogelijk!”.

 

De InfraExperience biedt een mooie kans voor ingenieursbureau's om zich te profileren en te laten zien hoe mooi de ingenieursbranche is! Kijk voor meer informatie over deelname aan de InfraExperience op https://www.infraexperience.com/.

×

Aanmelden nieuwsbrief