afbeelding voor post: Kennismaken met… Marieke van Oppen

Kennismaken met… Marieke van Oppen

9 januari 2023

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Marieke van Oppen. Ik ben opgegroeid in Wageningen en Zetten, verhuisde naar Den Haag en woon, sinds een uitstapje wonen en werken in Engeland, al 22 jaar onafgebroken in het Haagse. Ik ben getrouwd met Boris en we hebben drie kinderen: Lucas, Isa & Mirte. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ben ik graag buiten. Ik wandel, fiets en breng veel tijd door in de tuin; schoffelend tussen de planten of zittend met een boek en een kop koffie. Naast deze activiteiten houd ik erg van koken en ik kan ontzettend genieten van een tafel met vrienden, samen eten en een glas wijn drinken.

Wat doe je voor Koninklijke NLingenieurs?

De afgelopen maanden heb ik de functie van manager verenigingszaken tijdelijk waargenomen. Het is duidelijk geworden dat je als manager verenigingszaken oprecht als een spin in het web in de organisatie zit. Veel onderwerpen, veel acties, veel leden en dus veel informatie. Omdat de branche van ingenieurs- en adviesbureaus nieuw is voor me, was (en is) dat best even wennen. Maar ik heb me vanaf dag 1 welkom gevoeld en nu mag ik blijven! Ik ga me de komende tijd verder ontwikkelen als manager verenigingszaken. Ontdekken waar we als vereniging voor staan en hoe we dat met en voor leden kunnen uitdragen. Samen bouwen met Willemien Bosch, Krista Viergever-Jorna en Arnoud Willemsen aan een solide verenigingsbureau. Het is fijn onderdeel te zijn van een vereniging die krachten bundelt voor meer impact op een toekomstbestendige leefomgeving. 

Wat wordt jouw unieke bijdrage in deze functie?

Ik organiseer en faciliteer graag kennissessies en bijeenkomsten voor netwerken en kennisoverdracht zodat we van elkaar kunnen leren. Daarnaast wil ik wederom een mooi jaarevent neerzetten met het team. Ik zie dat ik een bijdrage kan leveren aan de basis voor verdere groei van de vereniging en haar ledenbestand. Ik kom graag langs bij de huidige en potentiële leden voor een kennismaking en locatiebezoek. Geïnteresseerd in een kennismaking? Van gedachten wisselen over het lidmaatschap? Het is makkelijk te organiseren. Laten we kennismaken!

 

×

Aanmelden nieuwsbrief