afbeelding voor post: Nieuw lid van Koninklijke NLingenieurs: Labs31

Nieuw lid van Koninklijke NLingenieurs: Labs31

15 maart 2022

Labs31 is in februari 2022 lid geworden van Koninklijke NLingenieurs. Op 10 maart 2022 is Labs31, vertegenwoordigd door Wilfred van Oost officieel welkom geheten door voorzitter Carla Moonen met een kleurrijke bos bloemen. Zowel Carla als Wilfred kijken uit een naar mooie en vruchtbare samenwerking en zien veel kansen voor de toekomst.

Koninklijke NLingenieurs bundelt de krachten van individuele advies- en ingenieursbureaus in een actieve, zichtbare en vitale vereniging. De leden van Koninklijke NLingenieurs zijn ondernemingen die advies- en ingenieursdiensten leveren in Nederland met internationale allure. De leden staan voor een vernuftige, realistische, integrale en toekomstbestendige duurzame visie op de inrichting van de samenleving.

Als innovatief ingenieursbureau, met als specialisme het ontwerpen en optimaliseren van laboratoria, past Labs31 perfect bij dit mooie netwerk. Wilfred spreekt uit dat hij en zijn collega's er naar uit kijken om de andere leden te ontmoeten en in de toekomst samen aan uitdagende projecten te werken.

×

Aanmelden nieuwsbrief