afbeelding voor post: Personele wijzigingen Koninklijke NLingenieurs

Personele wijzigingen Koninklijke NLingenieurs

3 juni 2020

Koninklijke NLingenieurs heeft de afgelopen 5 jaren geïnvesteerd in een compact verenigingsbureau met deskundige, breed georiënteerde medewerkers. Daarbij zijn de secretariële en administratieve functies afgebouwd en/of uitbesteed. In deze beweging zet Koninklijke NLingenieurs nu de laatste stap door de uitvoerende communicatiefunctie te combineren met de secretariaatsfunctie.

Daarom hebben we afscheid genomen van onze secretaresse Marloes Overbeek en communicatieadviseur Verginia Jap-a-Joe. We zullen deze functies in een andere, compacte en naar verwachting gecombineerde vorm gaan invullen.

Verginia heeft een jaar bij Koninklijke NLingenieurs gewerkt en heeft veel energie gestoken in de ledenomgeving en de website. Bovendien heeft ze ervoor gezorgd dat de Doe&Durf competitie voor onze young professionals en de prijsuitreiking van de Vernufteling van een uitgebreid draaiboek zijn voorzien en elk jaar soepel kunnen verlopen.

Marloes was bijna 5 jaar lang ons visitekaartje op het secretariaat. Ze is in die tijd zeer bepalend geweest voor de vriendelijke en gastvrije sfeer op het bureau en daar zijn we haar heel dankbaar voor.

We wensen Marloes en Verginia veel geluk en succes in het vervolg van hun (werkzame) leven.

Directie, bestuur en verenigingsbureau Koninklijke NLingenieurs 

 

 

 

×

Aanmelden nieuwsbrief