Start programma mobiliteit

19 december 2018

Wij kijken terug op een geslaagde kick-off van het Programma Mobiliteit. Op het kantoor bij Movares bundelden de ingenieursbureaus hun denk- en ontwikkelingskracht voor de mobiliteit in Nederland. Dat was op de dag dat het kabinet haar visie op verkeersveiligheid presenteerde.

Ingenieursbureaus Witteveen+Bos, Iv-Infra, Movares, Mott MacDonald, Aveco de Bondt, Antea Group Nederland, Sweco, Megaborn, Rho, Arcadis, Royal HaskoningDHV en Bureau de Bont gingen met elkaar in gesprek over het mobiliteitsvraagstuk in Nederland en hoe de ingenieursbureaus kunnen bijdragen aan het oplossen van dit vraagstuk. De voorzitter van Koninklijke NLingenieurs, Carla Moonen, was ook aanwezig en gaf aan dat de ambities van de mobiliteitsprofessionals dezelfde is als haar ambitie: let’s bring in the engineers to solve the problems.

Het leverde geanimeerde gesprekken op over de mobiliteit in Nederland. Met dezelfde energie gaan de brancheambassadeurs Mobiliteit met deze input nu aan de slag om hun activiteitenplan voor 2019 uit te werken.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma Mobiliteit? Laat dan je naam en e-mailadres achter bij de programmamanager Anita van den Berg, anita.van.den.berg@NLingenieurs.nl