Terugkoppeling bouwsectorbrede bijeenkomst Jong - 6 december 2018

13 februari 2019

Het lijkt alweer lang geleden, 6 december 2018, met de feestdagen ertussen en een drukke maand januari. Hierbij willen we je graag nog bedanken voor je bijdrage tijdens de bijeenkomst. Er was veel energie en er is veel besproken. Alles wat gezegd werd is vastgelegd. Lees hier het verslag van de bijeenkomst. Deze eerste bijeenkomst stond vooral in het teken van kennismaking tussen de verschillende ‘jong’ besturen. 

Vervolg

Uit de bijeenkomst bleek een brede behoefte aan een vervolg. Er is behoefte aan een netwerk van en voor jongeren, zowel als platform als met enige regelmaat fysiek. Daarbij is er vooral behoefte om elkaar te vinden rondom thema’s om samen goede ideeën verder te brengen.

Vier organisaties hebben zich al gecommitteerd aan een vervolg. Op dit moment wordt er door een groep enthousiastelingen nagedacht over volgende stappen. Er is de ambitie om voor de zomer een vervolgbijeenkomst te organiseren voor de achterbannen van de diverse jongerenclubs. Daarnaast is er de wens om een community vorm te geven.

Doe je mee?

Op de route naar vervolgstappen liggen nog veel uitdagingen. Heb jij leuke ideeën? Wil jij met jouw jong netwerk of vereniging ook een bijdrage leveren aan een vervolg op 6 december? Neem dan contact op met De Bouwcampus via info@debouwcampus.nl.  

Met vriendelijke groet,

Yuri Kiontke, namens Jong Bouwend Nederland
Rob van Dinther, namens Jong Techniek Nederland
Peter Oosterloo, namens de Ambassadors of Change
Sjoerd van Loon, namens JongNLingenieurs
Marjan van den Dungen, namens De Bouwcampus