afbeelding voor post: Update EFCA Future Leader voorcompetitie

Update EFCA Future Leader voorcompetitie

8 maart 2022

Vol enthousiasme en overtuiging heeft JongNLingenieurs in samenwerking met het verenigingsbureau begin dit jaar ingezet op een Nederlandse voorcompetitie voor de EFCA Future Leader awards, de verkiezing van de beste Europese raadgevende ingenieurs. We zien deze verkiezing als een uitgelezen kans om te laten zien hoe aanstormend talent zich kan ontwikkelen binnen de bureaus en zich vervolgens op een internationaal podium kan presenteren.

De deadline voor de EFCA Future Leader voorcompetitie is na een verlenging van een week verstreken. Helaas hebben we geen inschrijvingen ontvangen.

Tijdens een belronde begin dit jaar ontvingen we positieve reacties over de (voor)competitie, maar gaven leden al aan dat de korte termijn waarop ingeschreven moest worden een probleem was. We zijn daarom van plan om volgend jaar opnieuw deze voorcompetitie te organiseren. Maar niet nadat we deze editie hebben geƫvalueerd. Naast een langere inschrijftermijn zullen we kijken naar de inschrijvingsvoorwaarden voor de voorcompetitie. Die kunnen lichter worden gemaakt om de eerste tijdsinvestering te beperken en zo de toegankelijkheid te vergroten van de voorcompetitie.

Wij hebben als JongNLingenieurs zin in de volgende editie van de EFCA Future Leader voorcompetitie. We hopen er zo aan bij te dragen dat jong Nederlands talent een Europees podium  en netwerk krijgt. Wij kijken nu dus al uit naar de inschrijvingen van volgend jaar!

Organisatie EFCA Future Leader voorcompetitie.

Tata Kinneging
Willem Koenen
Jacolien Eijer-de Jong

 

 

 

×

Aanmelden nieuwsbrief