Volantis, de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

10 december 2019

Voor het vijfde jaar op een rij organiseerde Meet the Youngsters de verkiezing ‘Aantrekkelijkste werkgever van Limburg’. De wedstrijd wordt georganiseerd om jonge studenten kennis te laten maken met bedrijven in Limburg. Wij feliciteren ons lid Volantis met de titel meest aantrekkelijke werkgever van Limburg MKB.

Volantis streed samen met 135 bedrijven om de felbegeerde titel! “We zijn enorm trots dat we als ingenieursbureau de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg MKB hebben gekregen. Ons belangrijkste succes zijn de 65 getalenteerde medewerkers, stagiaires en werkstudenten. We zijn ons enthousiaste team van collega’s enorm dankbaar, zonder hen geen Volantis”, zegt Maud Willems, HR Manager bij Volantis.

“Change the perspective” is onze missie waar we voor staan en waar we ook onze medewerkers in stimuleren. Dit doen we door onze kernwaarden, ondernemend, onderzoekend en oorspronkelijk voelbaar te maken. Hoe we dat doen? Vrijheid en vertrouwen geven waar je passie en balans continu in centraal staan.

Op de dag dat bekend werd dat Volantis deze prijs won, organiseerde Koninklijke NLingenieurs een regiobijeenkomst bij Volantis over de stikstofproblematiek. Onze voorzitter Carla Moonen was enthousiast: “Als branchevereniging zijn we trots dat een ingenieursbureau deze prijs in de wacht sleept. Jongeren zijn steeds vaker op zoek naar zingeving en als er één branche is waarin zinvol werk te vinden is, dan is het de ingenieursbranche wel”.

Bekijk hier de aftermovie van de finale.