afbeelding voor post: Zittingstermijn bestuursvoorzitter Carla Moonen verlengd

Zittingstermijn bestuursvoorzitter Carla Moonen verlengd

22 juni 2020

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Koninklijke NLingenieurs, die 18 juni 2020 digitaal is gehouden, zijn de leden akkoord gegaan met de verlenging van de zittingstermijn van bestuursvoorzitter Carla Moonen.

Carla Moonen is op 1 september 2018 toegetreden als bestuursvoorzitter van het bestuur van Koninklijke NLingenieurs, waarvan de termijn eindigt op 31 augustus 2021. Het bestuur en Carla Moonen hebben overeenstemming over verlengen van de samenwerking met nog eens 3 jaar.

Vicevoorzitter van het bestuur Mark Pehlig zegt in een toelichting aan de leden: ‘We bevinden ons momenteel in een bijzondere tijd. Carla en het bestuur zijn zeer content over de samenwerking. Carla vertegenwoordigt ons uitstekend op politiek-bestuurlijk niveau, juist in deze tijd van crisis. Bovendien is zij een zeer prettige voorzitter gebleken, die harmonie nastreeft én betrokkenheid van de leden van Koninklijke NLingenieurs. Ze is tevens een uitstekend ambassadeur voor de branche. We kiezen daarmee voor continuïteit op de invulling van de functie van bestuursvoorzitter én voor een voorzitter die een gebleken ervaren bestuurder is'.

Met de steun van de leden uit de ALV heeft het bestuur mandaat om voor de lange termijn met Carla Moonen te werken aan de verdere positionering van de ingenieursbranche in Nederland.

×

Aanmelden nieuwsbrief