Over Ons

Carla Moonen

Carla Moonen

Voorzitter

ir. ing. Carla Moonen is sinds september 2018 voorzitter van Koninklijke NLingenieurs. Carla Moonen was eerder onder meer dijkgraaf van Waterschap Brabantse Delta, projectdirecteur bij het ministerie van VROM en raadsadviseur voor het kabinet van premier Mark Rutte op de gebieden ruimtelijke ordening, mobiliteit, water, energie, landbouw en natuur en milieu. Ze studeerde af aan de Wageningen University en is agrarisch econoom, rentmeester en ingenieur in de cultuurtechniek.

Heb je vragen aan de voorzitter van Koninklijke NLingenieurs of wil je haar voor een event, bijeenkomst of overleg uitnodigen? Dan kun je een e-mail sturen naar voorzitter@nlingenieurs.nl of communicatie@nlingenieurs.nl.

carla.moonen@nlingenieurs.nl

William Sanders

Vicevoorzitter

William Sanders is sinds juni 2015 lid van het bestuur. Binnen het bestuur vervult hij de rol van vicevoorzitter en vertegenwoordigt hij de middelgrote en kleine lid bureaus van de vereniging. William Sanders is directeur van Sweegers en de Bruijn b.v.

william.sanders@swebru.nl

William Sanders
Koos Seerden

Koos Seerden

Penningmeester

Koos Seerden is sinds juni 2021 lid van het bestuur en is algemeen directeur van Rho Adviseurs voor Leefomgeving. Binnen het bestuur vervult hij de rol van penningmeester.

koos.seerden@rho.nl

Anton van der Sanden

Bestuurslid

Anton van der Sanden is sinds november 2020 lid van het bestuur. Anton van der Sanden is directeur Royal HaskoningDHV Nederland en Global Director Transport & Planning.

anton.van.der.sanden@rhdhv.com

Anton van der Sanden
Stephan van der Biezen

Stephan van der Biezen

Bestuurslid

Stephan van der Biezen is sinds juni 2018 lid van het bestuur en is directeur bij Witteveen+Bos.

stephan.van.der.biezen@witteveenbos.com

Guido Dekker

Bijzonder lid vanuit JongNLingenieurs

Guido Dekker is sinds november 2019 voorzitter van JongNLingenieurs. Hij vertegenwoordigt de Young Professionals in het bestuur. Guido Dekker is werkzaam als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont.

g.dekker@bureaudebont.nl

Guido Dekker
Ernst van Toorenburg

Ernst van Toorenburg

Bijzonder lid vanuit de Verenigingsraad

mr. ing. Ernst van Toorenburg vertegenwoordigt sinds juni 2019 de Verenigingsraad in het bestuur. Ernst van Toorenburg is directeur/eigenaar van Adviesbureau J. van Toorenburg BV in Rijswijk en is tevens voorzitter van de Verenigingsraad.

e.r.c.vantoorenburg@jvantoorenburgbv.nl

Jacolien Eijer - de Jong

Secretaris

Jacolien Eijer - de Jong is sinds augustus 2015 directeur van Koninklijke NLingenieurs. Ze ziet het als haar opgave om in continu veranderende markten en omstandigheden toegevoegde waarde te leveren voor de leden van Koninklijke NLingenieurs.

jacolien.eijer@nlingenieurs.nl

Jacolien Eijer - de Jong