Over Ons

Carla Moonen

Carla Moonen

Voorzitter

ir. ing. Carla Moonen is door onze leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in juni 2018, als nieuwe voorzitter gekozen. Zij is gestart op 1 september 2018.
Carla Moonen was eerder onder meer dijkgraaf van Waterschap Brabantse Delta, projectdirecteur bij het ministerie van VROM en was zij raadsadviseur voor het kabinet van premier Mark Rutte op de gebieden ruimtelijke ordening, mobiliteit, water, energie, landbouw en natuur en milieu.
Ze studeerde af aan de Wageningen University en is agrarisch econoom, rentmeester en ingenieur in de cultuurtechniek.

Heb je vragen aan de voorzitter van Koninklijke NLingenieurs of wil je haar voor een event, bijeenkomst of overleg uitnodigen? Dan kun je een e-mail sturen naar voorzitter@nlingenieurs.nl of communicatie@nlingenieurs.nl.

carla.moonen@nlingenieurs.nl

Mark Pehlig

Vice-voorzitter

Mark Pehlig zit sinds 2013 in het bestuur van Koninklijke NLingenieurs. Sinds april 2017 is Mark Pehlig 'Global Director Strategic Development & Accounts' bij Fugro NV.

m.pehlig@fugro.nl

Mark Pehlig
Steven Mast

Steven Mast

Penningmeester

Steven Mast is sinds 2013 lid van het bestuur. Naast zijn functie als directeur bij Smits van Burgst vervult Steven de rol van penningsmeester om het bestuur.

mast@smitsvanburgst.nl

William Sanders

Vertegenwoordiger MKB

William Sanders vertegenwoordigt sinds 23 juni 2015 het MKB in het bestuur. William is directeur bij Sweegers en de Bruijn b.v.

william.sanders@swebru.nl

William Sanders
Stephan van der Biezen

Stephan van der Biezen

Stephan van der Biezen is sinds 19 juni 2018 lid van het bestuur. Stephan is directeur bij Witteveen+Bos.

stephan.van.der.biezen@witteveenbos.com

Guido Dekker

Bijzonder lid vanuit JongNLingenieurs

Guido Dekker is sinds november 2019 voorzitter van JongNLingenieurs. Hij vertegenwoordigt de Young Professionals in het bestuur. Guido is werkzaam als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont.

g.dekker@bureaudebont.nl

Guido Dekker
Ernst van Toorenburg

Ernst van Toorenburg

Bijzonder lid vanuit de Verenigingsraad

mr. ing. Ernst van Toorenburg vertegenwoordigt sinds 1 juni 2019 de Verenigingsraad in het bestuur. Ernst is directeur/eigenaar van Adviesbureau J. van Toorenburg BV in Rijswijk en tevens voorzitter van de Verenigingsraad

ernst@jvtbv.nl

Jacolien Eijer - de Jong

Secretaris

Jacolien Eijer is sinds 1 augustus 2015 directeur van Koninklijke NLingenieurs. Ze ziet het als haar opgave om in continu veranderende markten en omstandigheden toegevoegde waarde te leveren voor de leden van Koninklijke NLingenieurs.

jacolien.eijer@nlingenieurs.nl

Jacolien Eijer - de Jong