Op deze pagina delen wij de bijdragen die onderdeel zijn van de Maand van De Ingenieuze Stad. Heb je je ingeschreven voor nieuws over deze maand? Dan ontvang je de blogs, podcast, videocasts en links naar digitale bijeenkomsten (Doe&Durf finale op 19 november) als eerste én in je mailbox! Wil je dus niets missen van de Maand van De Ingenieuze Stad, meld je dan aan op de evenementenpagina/Maand van De Ingenieuze Stad, op deze website!  

 

Videocast Ibo van de Poel 

Videocast Jaap Wiedenhoff

 

Podcast Caroline Gehrels   

Pakhuis de Zwijger · Carolien Gehrels over het ontwerpen van de toekomst

 

Blog brancheambassadeur mobiliteit 

De blog van brancheambassadeur Mobiliteit Arnoud Neidig zoomt in op algoritmes en gedrag om te duiden hoe we de (on)bedoelde effecten van mobiliteit kunnen managen. 

Hoe we de bereikbare stad de goede kant insturen

Blog Brancheambassadeur Klimaatadaptatie

De blog van brancheambassadeur Klimaatadaptatie Mathijs van Vliet is nu beschikbaar. Mathijs richt zich in zijn blog op het werken maken van de (on)bedoelde effecten van Klimaatadaptatie. Lees hier de blog:

Laten we werk maken van de (on)bedoelde effecten van klimaatadaptatie

Blog brancheambassadeurs Energietransitie en Gezonde en Duurzame Gebouwde Omgeving

We trappen af met de blog van brancheambassadeur Energietransitie Eveline Buter en brancheambassadeur Gezonde en Duurzame Gebouwde Omgeving Maarten Schäffner. Zij schrijven over de noodzaak voor een circulaire energietransitie en om zo onbedoelde effecten van ontwerpen en oplossingen te voorkomen. Lees hier de blog: 

De noodzaak voor een circulaire energietransitie