Koninklijke NLingenieurs vindt het belangrijk dat de jonge professionals binnen de branche met elkaar in contact kunnen komen. Daarom is JongNLingenieurs als netwerk opgericht voor jonge ingenieurs in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar.

Val jij in deze leeftijdscategorie en werk je bij een bureau dat lid is? Dan ben je automatisch lid van JongNLingenieurs!

Doe mee met JongNLingenieurs!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van JongNLingenieurs of wil je zelf met ons meedoen? Meedenken? Dat kan! Stuur ons dan een e-mail via jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl of neem contact op met een van de bestuursleden. 


Op de hoogte blijf je door je aan te melden voor onze nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Koninklijke NLingenieurs en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en evenementen! En volg ons via Instagram.

Heb je vragen voor ons of je wil meer weten over actief meedoen met JongNLingenieurs? Wil jij óók deel uitmaken van een internationaal netwerk (young EFCA), in contact komen met partners uit de branche als Rijkswaterstaat, Waterschappen, TNO en aannemers? Stuur ons dan een e-mail via jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl

 

Doe&Durf is een initiatief van JongNLingenieurs. Als branchevereniging van ingenieurs-, management- en adviesbureaus neemt Koninklijke NLingenieurs de verantwoordelijkheid op zich om de ingenieursbranche te profileren.

Deze competitie vindt plaats in het najaar. Halverwege augustus wordt de inschrijving geopend. In mei wordt er meer bekend gemaakt over het tijdpad en thema. Wil je op de hoogte blijven van de Doe & Durf competitie? Houdt onze website en de nieuwsbrief van Koninklijke NLingenieurs in de gaten. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan. Én volg ons op Instagram!