Bestuur jongNLingenieurs

Guido Dekker

Guido Dekker

Voorzitter

Sinds mei 2019 ben ik bestuurslid bij jongNLingenieurs. Na afronding van mijn studies Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Business Administration en een periode werkzaam te geweest bij online bank Knab, ben ik sinds januari 2019 actief als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont. Daar focus ik mij binnen de bouw op het optimaliseren van samenwerking en processen. In mijn rol als voorzitter van jongNLingenieurs zet ik mij in voor het verbinden van jonge ingenieurs. Waarom? De ingenieursbranche is volop in ontwikkeling en ik geloof dat hierin een grote kans is weggelegd voor de jonge ingenieur. Door aansluiting te vinden met elkaar en met andere ketenpartijen, verdieping te zoeken op actuele vakthema’s en vooral ook gewoon door te ‘doen’, lopen we voorop en leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze mooie branche. Haak jij ook aan?

g.dekker@bureaudebont.nl

Jorian Wals

Bestuurslid

Na mijn masters Water and Coastal Management aan de Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (Duitsland) en Environmental and Infrastructure Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 2015 begonnen met werken bij Witteveen+Bos op het gebied van risicomanagement en contractadvisering. Daarin ondersteun ik opdrachtgevers op het gebied van (geïntegreerde) contracten, aanbestedingen en projectbeheersing. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om de schakel te zijn tussen klanteisen, (complexe) technische oplossingen en contract. Bij JongNlingenieurs wil ik een bijdrage leveren aan het verbinden van jonge ingenieurs tussen de verschillende ingenieursbureaus en het op de kaart zetten van de vernuftige oplossingen van (jonge) ingenieurs!

jorian.wals@witteveenbos.com

Jorian Wals
Richard Feiken

Richard Feiken

Bestuurslid

Tijdens mijn laatste jaar van de studie Milieukunde ben ik in oktober 2018 begonnen als Technisch Specialist bij DGMR. Binnen DGMR houd ik me onder andere bezig met het uitvoeren van geluidsmetingen en probeer ik mezelf steeds verder te ontwikkelen op het gebied van vergunningsaanvragen. In januari 2019 ben ik lid geworden van het bestuur van JongNLingenieurs. JongNLingenieurs biedt mij de kans om samen te werken met andere ingenieurs van andere organisaties. Door het organiseren van gezellige en interessante activiteiten wil ik een bijdrage leveren om (jonge) ingenieurs van verschillende organisaties met elkaar in contact te laten komen, van elkaar te leren en om elkaar te inspireren. Op deze manier ontstaan er nieuwe innovaties van young professionals die de branche weer op de kaart zetten.

rfi@dgmr.nl

Janine de Ruiter

Bestuurslid

Na mijn studie Milieuwetenschappen aan Wageningen University ben ik in 2017 bij Arcadis begonnen. Hier werk ik als projectleider en adviseur op het gebied van energie, duurzaamheid en omgevingsmanagement. Vooral in dit laatste werkveld is samenwerken met verschillende partijen en het begrijpen van elkaars belangen essentieel. Omdat ik hier heel enthousiast van word, ben ik in april 2019 bestuurslid van JongNLingenieurs geworden. Ook hier hoop ik mijn enthousiasme over de veelzijdigheid van het ingenieursvak over te kunnen brengen aan andere jongeren en hen met elkaar in contact te brengen, juist ook buiten de eigen organisatiegrenzen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij ‘jongeren’ ook onze stem en ideeën laten horen aan de ‘senioren’ in deze branche.

janine.deruiter@arcadis.com

Janine de Ruiter
Maarten van Impelen

Maarten van Impelen

Bestuurslid

maarten.vanimpelen@sweco.nl

Willem Koenen

Bestuurslid

Na mijn Master Building technology aan de TU Delft ben ik 2017gestart met werken bij een klein ingenieursbureau in Frankfurt am Main. Na een jaar kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad in de vorm van een traineeship bij Oosterhoff. Als vervolg op mijn traineeship ben ik in 2020 aan de slag gegaan bij ABT, één van de dochterondernemingen van Oosterhoff, als bouwfysicus aangezien daar - in mijn beleving - de meeste disciplines bij elkaar komen. In deze rol adviseer ik verschillende opdrachtgevers om de meest comfortabel, duurzame en innovatieve projecten neer te zetten binnen hun eigen scope. Sinds april 2021 ben ik lid van het bestuur van JongNLingenieurs om jonge ingenieurs een platform en een stem te geven, want alleen samen kunnen wij antwoorden geven op de vragen waar wij als jonge ingenieurs op dit moment voor staan.

w.koenen@abt.eu

Willem Koenen
Sam de Roover

Sam de Roover

Bestuurslid

Na mijn Bachelor en Master in Civiele Techniek te hebben afgerond in Enschede (met daaraan verbonden vele reizen naar het buitenland), ben ik aan de slag gegaan bij HydroLogic als junior adviseur Hydrologie. Affiniteit voor water had ik al voordat ik mijn studie- en werkcarrière startte, aangezien ik veelvuldig in water te vinden ben met waterpolo, of zeilend of kanoënd op het water. Sinds augustus 2021 ben ik bestuurslid bij JongNLingenieurs. Ik geniet het meest van gesprekken (zowel in privé- als werksferen) waar ieder zijn expertise deelt en ik op die manier weer iets nieuws leer. JongNLingenieurs is zo’n omgeving waarin ik gesprekken kan hebben.

sam.deroover@hydrologic.com